1 sportief T-shirt & 7 stijlen!

Omdat ik zelf sportief ben, vind ik het leuk om een sportief tintje aan mijn outfits toe te voegen. Ik draag dan ook regelmatig een sport jacket of sportshirt wanneer ik bijvoorbeeld naar werk of school ga. Maar hoe combineer je dat? In deze blog wil ik jullie laten zien dat je ook met een sport T-shirt eindeloos kunt combineren en hiermee verschillende stijlen kunt creëren! Kijk je mee?

stoer 1. STOER
Een sportief T-shirt is perfect voor het creëren van een stoere outfit. Als je voor een extra stoere look wilt gaan kies dan een ‘baggy jeans’ met lekker veel grote gaten. Combineer dit met een gave zwart leren jasje en ‘let’s rock your outfit!’.

denim2. DENIM STYLE
Ik ben dol op spijker, of het nou een jasje of een broek is (of zoals op de foto allebei…) Ook een sportief T-shirt kun je hiermee leuk combineren. Het enige wat je voor deze stijl nodig hebt is een paar toffe jeans, een leuk spijkerjasje, een goed paar sneakers en klaar ben je!
 
sport

3. SPORT
We mogen natuurlijk niet vergeten waar een sport T-shirt eigenlijk voor gemaakt is, om in te sporten natuurlijk! Draag er een sportief jasje op om je outfit helemaal af te maken!

zomerbroekje4. ZOMER SHORT

Het kan heel gemakkelijk zijn! Neem een spijkershortje, draag daar een leuk paar sneakers onder en je bent helemaal ready voor de zomer! zomerrokje5. ZOMER SKIRT

Wie zegt dat je een sport T-shirt per se met een broek(je) moet combineren? Ook met een rokje kan een sport T-shirt erg leuk staan! Je combineert hierbij een sportief item met een lief item waardoor je een wat zachtere look krijgt. Ik combineer het T-shirt hier met een high-waisted leren rokje omdat ik hou van een ‘stoer randje’ aan mijn outfits.

chique6. CHIQUE
Wil je voor een iets wat meer chique look gaan? Draag dan een donkerkleurige blazer over een sport T-shirt en voilà! Kies ook nog een goede paar hakken om je chique look helemaal af te maken!

 pyjama7. PYJAMA, ‘Cause no pants are the best pants, right?’
Is de sporttop ook nog een beetje ‘oversized’ dan kun je deze ook perfect als pyjamashirt gebruiken! Heerlijk voor bijvoorbeeld een dagje uitbrakken, bankhangen of gewoon voor als je de deur niet uit hoeft.
Zoals je ziet is het mogelijk om met één sport T-shirt meerdere kledingstijlen te creëren door het combineren van verschillende items.

Welke outfit vind jij het leukste?
Liefs, Jip

There are 2 comments for this article
  1. Pingback: 10 meest gestelde vragen over mijn blog. – Jipsanders.com
  2. Pingback: De 10 meest gestelde vragen over mijn blog. – Jipsanders.com

Geef een reactie