Food favorites

Michelle inspireert mij dagelijks met haar instagrampagina @michellexmabelle (psssst neem even een kijkje). Nu heeft ze mij getagd om mijn 10 food favorites met jullie te delen!

  1. Zonder nadenken staat stipt op nummer 1: CHOCOLADE! M&M’S, Nutella, bonbons, brownies, Twixen… etc. Ik wil gewoon ALLES. En dan ook het liefste nu graag. “A balanced diet is chocolate in both hands right?! ;)”
  2. Een andere favoriet is een bakje havermout voor in de ochtend, en dan het liefste de variant ‘appeltaartje’. (Ik zal binnenkort het recept op de blog zetten). Een lekker ontbijtje wat ook echt vult, perfect voor als je bijvoorbeeld gaat sporten.
  3. Bruchetta brood met zongedroogde tomaatjes en pesto! Heerlijk voor als je bijvoorbeeld gaat borrelen met vrienden.
  4. Pindakaas! Oh wat neem ik dit vaak als tussendoortje. Lekker op een rijstwafel, een eetlepel in de kwark/havermout of gewoon lekker uitgesmeerd op een boterham.
  5. De macaroni van mijn moeder, maar dan wel echt alleen die van mijn moeder. Ik heb hem zelf al meerdere malen proberen na te maken maar op de een of andere manier is die als mijn moeder het maakt toch altijd het lekkerste..
  6. Waar ik ook een heel blij meisje van wordt is een (groot) stuk versgebakken appeltaart, en als je me dan héél blij wilt hebben moet je m ook nog eventjes opwarmen!
  7. Proteïnepannenkoekjes! Met een beetje kwark, noten en/of wat vers fruit. Lekker ÉN gezond. Kan als ontbijt, lunch of avondeten.. Wat wil je nog meer?
  8. Wraps met gerookte zalm, Philadelphia, een handje ijsbergsla, tomaat, komkommer, pijnboompitjes. Heerlijk als lunch of met een soepje voor het avondeten.
  9. Heel lekker eten hoeft niet altijd ongezond te zijn (meestal is dat wel zo helaas). Maar een bak rode druiven kan ik met gemak weg krijgen. Lekker!!!
  10. En last but not least: Pizzaaaaa. Dit mag natuurlijk niet in het rijtje ontbreken, want wie houdt hier nu niet van?! Het probleem hierbij is dat ik nooit kan kiezen. Dus ook niet wat ik erop wil hebben: champignons, salami, mozzarella, zalm, ham… allemaal zo lekker!

Eigenlijk kan ik dit lijstje nog minstens driedubbel zo lang maken maar ik ben nu al aan het kwijlen en duik nu de keuken in!

Ik ben benieuwd, wat is jullie favorite food?

Liefs, Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie