HOTSPOT: Fresca, Nijmegen.

Afgelopen week heb ik samen met een vriendinnetje geluncht bij ‘Fresca’, een lunchtentje in Nijmegen. In deze blog vertel ik je onze ervaringen! Ben je benieuwd? Lees dan snel verder! 🙂

Onze eerste indruk was ‘knus en gezellig‘, wanneer je door de ramen tuurt zie je gezellige zitplekjes en een leuk barretje/keukentje. Wanneer het lekker weer is kun je ook gezellig buiten zitten op het terras met een krantje en een lekkere kop koffie.

‘Voor ieder wat wils!’

Op de menukaart staan verschillende gerechten. Van ‘all day breakfast’ tot broodjes en van salades tot zoete taartjes. Sommige gerechtjes zijn ‘gezond’ andere iets minder… Oftewel: voor ieders wat wils!

fresca2

KNUS / ALTERNATIEF

Wat me meteen op viel is de originele aankleding van het tentje. Hierdoor vind ik ook dat het onderscheid maakt met de ‘standaard’ lunchtentjes in de stad. Het is niet groot, waardoor het een knusse uitstraling heeft. Dit komt ook terug in het interieur met originele details als opgehangen lampjes, kopjes en verschillende soorten retro stoelen.fresca5

fresca6

LEKKER / VARIATIE / PUUR

Er is keuze uit thee, koffie, broodjes, salades, soepen en verschillende soorten taartjes. Je kunt er niet alleen lunchen, maar ook ontbijten met een lekker bakje griekse yoghurt en granola of dineren met een lekkere pasta. Ik nam een broodje met tonijnsalade, en volgens mij geloof je me wel als je de foto ziet als ik zeg dat dit een héél lekker broodje was! 😉
fresca7fresca4fresca1

Ben je benieuwd naar dit knus en gezellig eettentje? Je kunt het eettentje vinden op onderstaand adres:
van Broeckhuysenstraat 16, 6511 PH Nijmegen

Liefs,
Jip

There are 2 comments for this article
  1. Claudie 10 november 2015 23:36

    Dankjewel Jip! Een heel mooi compliment voor ons

  2. Fabian 17 januari 2016 20:14

    Heb het drie keer geprobeerd. Drie keer ging er iets fout (verkeerde bestelling die ze niet wilde vervangen, meer dan een half uur – er waren slechts twee andere tafeltjes bezet – wachten op opname bestelling, een haar in het eten) en alle keren werd niet of onvriendelijk gereageerd door het personeel. Het eten met de haar heb ik af mogen rekenen bij de serveerster die – nadat ze de haar snel van mijn bord had afgeplukt – bleef vragen of het lekker was geweest.

    Als het goed gaat, is het lekker en zijn ze heel gastvrij, maar ik zal deze gelegenheid beslist afraden. Qua klantvriendelijkheid hebben ze nog behoorlijk wat te leren.

Geef een reactie