Latest posts

“Dit jaar ga ik ECHT een keer in een jurkje.” – Out of my comfortzone.

“Dit jaar ga ik ECHT een keer in een jurkje.” Ja dit heb ik vaker gezegd maar uiteindelijk kies ik dan toch iets waar ik me veilig in voel. Dit jaar niet, winkel in en winkel uit. Pijn in de benen, kriebels van alle drukte  om me heen en een weer wat legere portemonnee, maar het is gelukt. In deze blog heb ik 3 verschillende stijlen gecreëerd. Voor welke stijl kies jij deze feestdagen? Liefs, Jip

1. Casual grey

grijs

2. Classic black

zwart

3. Christmas red

rood

Advertenties

2 Comments on “Dit jaar ga ik ECHT een keer in een jurkje.” – Out of my comfortzone.

  1. mooie jurkjes, ik zou voor de grijze gaan!

    Like

  2. Alle jurkjes staan je mooi! Persoonlijk zou ik gegaan zijn voor het zwarte jurkje..puur en alleen omdat zwart mijn favoriete kledingkleur is haha

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: