Doelen 2016, maar vandaag nog even niet…

doelenHet is voorbij met de pret, de maand van de kerstdiners, cadeautjes, champagne en oliebollen is achter de rug. Doelen zijn afgelopen jaar wel of niet behaald en nieuwe doelen zullen voor komend jaar opgesteld worden.

Maar vandaag nog even niet. Nee inderdaad, nu nog even niet. Op dit moment lig ik languit op bed na te genieten van afgelopen nacht. Helaas wel met een portie hoofdpijn, ogen die niet open willen blijven en een enigszins verwarde maag. Komende uren blijf ik nog even platliggen, kan nooit kwaad toch? Maar het was het allemaal waard. Het nieuwe jaar goed gevierd met lieve vrienden en familie om me heen. Klaar om (dus pas vanaf morgen) te kunnen knallen en mijn doelen voor 2016 te behalen

 1. ‘Out of my comfort zone’
  Nieuwe gerechten koken, nieuwe sporten uitproberen, nieuwe mensen ontmoeten.. Oftewel nieuwe dingen ontdekken. Gewoon omdat dat het leven leuk maakt!
 2. Blijven bloggen!
  Omdat ik hier steeds meer plezier uit haal en omdat ik het zo tof vind dat ik anderen kan inspireren!
 3. Balans houden
  Genieten van leuke momenten (lees feestjes) en doorzetten op momenten dat het moet! (lees studie). Dit geldt ook voor genieten van lekkere hapjes & drankjes (lees chocola, pizza, frietjes, appelflappen, taart, chips, koekjes, wijntjes….oke ik hou op) maar dit er ook weer af sporten!;)En nog 3 concrete doelen:
 4. Halve marathon
  Samen met mijn hardloopmaatje Bess sta ik te trappelen om een keer een halve marathon te rennen. En als mijn liesblessure wegblijft, heb ik er alle vertrouwen in dat we die finish gaan halen!
 5. Achter die bal aan rennen
  Deze is niet moeilijk maar toch heel belangrijk voor me! Ik hoop dat die stomme liesblessure wegblijft zodat ik net als eerst weer lekker achter een bal kan gaan rennen. Oja en goalen maken, dat zou ook nog wel leuk zijn.
 6. 10 Pull ups
  Trainen met je eigen gewicht, op eigen kracht. Dat maakt deze oefening zo leuk. Komend jaar wil ik tien keer mezelf kunnen optrekken.

Wat zijn jullie doelen voor komend jaar? Laat het me weten!

Liefs, Jip

There are 2 comments for this article
 1. Pingback: Heb ik mijn doelen van 2016 al behaald? – Jipsanders.com
 2. Pingback: Friday favourites #18 – Jipsanders.com

Geef een reactie