Een nieuw avontuur!

‘Out of my comfort zone’, zo beschrijf ik mijn doel voor 2016. Oftewel, nieuwe dingen ontdekken en nieuwe mensen ontmoeten. Nu, een week later, mag ik me gewoon part of the team #gezondmetons noemen! Ik sta te trappelen om aan de slag te gaan met dit nieuwe team, een nieuw avontuur samen met nieuwe mensen.

Net als Martin en Maartje (oprichters van #gezondmetons) vind ik het tof als ik anderen mag en kan inspireren. Ik zal ook op deze site gaan bloggen over fit, food & fashion. Benieuwd? Neem dan snel een kijkje op: >> www.gezondmetons.com

Ik ben benieuwd naar alles wat komen gaat!

Liefs, Jip

gmopreview
p.s Maartje& Martin zijn ook te volgen via:
– Facebook>>  https://www.facebook.com/gezondmetons/
– Instagram>> @maartje_gubbels & @martinfoederer

be the first to comment on this article

Geef een reactie