Latest posts

Running diary #4 Mijn hardloopgeheim.

img_4344Een tijd geleden heb ik een blessure opgelopen waardoor ik het hardlopen weer vanaf het begin af aan heb moeten opbouwen. Ik merkte dat ik soms moeite had met het gevoel in mijn benen. Soms leken het net bakstenen die niet op te tillen waren. Totdat er een keer een hardstyle nummertje in mijn afspeellijst voorbij kwam. Mijn benen (en hoofd) leken opeens energie voor tien te hebben. De bakstenen leken te veranderen in springveren… Oke Jip, nu overdrijf je misschien een beetje maar het werkte wel degelijk voor mij.

Is dit voor jou herkenbaar? Wil je hoofd wel maar zijn je benen niet vooruit te krijgen? Misschien is dit dan een goede TIP van JIP om eens uit te proberen. Download een hardstyle nummer! Ik kies vaak voor een mix, omdat deze wat langer duren. Als je bij Youtube ‘world of hardstyle’ intikt, kom je verschillende mixen tegen.

Ben je nou niet zo’n fan van hardstyle maar toch op zoek naar wat nummers waar je energie uit kunt halen? Dan kan ik je deze aanraden:

1. The renegade – friend within
2. House every weekend – David Zowie
3. Drop that kick – Moombahteam ft. Brainpower
4. Light it up – Major Lazer
5. Karusell – Leroy Styles VS Sunnery James & Ryan Marciano
6. Round and Round- Dyna
7. Baby Baby – Tropkillaz
8. Andes – Larco
9. Hold on – Moguai

Tot slot wil ik nog even benadrukken dat ik het met opzet ‘MIJN hardloopgeheim’ noem. Ik ervaar dit zo maar misschien vind jij wel iets anders waar je je energie uit kunt halen. Loop jij op muziek? Zoja, welk nummertje moet ik ook in mijn afspeellijst gaan zetten? Laat het me weten!

Liefs,
Jip

 

Advertenties

6 Comments on Running diary #4 Mijn hardloopgeheim.

 1. He Jip,
  Haha leuk om dit te lezen.
  Ik ben het hardlopen ook helemaal aan het opbouwen, omdat hardlopen en ik geen goede band hadden. Maar nu ik tien kilo lichter ben wil ik het hardlopen oppakken en ik moet toegeven dat de band tussen ons al aardig versterkt is.
  Nu was ik vannochtend aan het hardlopen op de loopband in het sportcentrum en ik luister altijd spotify, bij bladeren kun je afspeellijsten vinden. Ik koos dit keer voor pulse crossfit en ik ervaarde hetzelfde als jou, ik had opeens zoveel energie.

  Groetjes Maura

  Liked by 2 people

 2. Superleuk om te lezen! Inderdaad een handige tip, ga het uitproberen. Leuk dat je je blog persoonlijk houdt! Xkyra

  Like

 3. Hey Jip! Leuk artikel, ik loop ook vaak op dit soort nummers en mijn tempo verhoogt dan ook erg hard! Er zitten een aantal liedjes tussen die ikzelf nog niet op mijn playlist heb staan en ik zal ze zeker eens uitproberen. Zelf vind ik volgende nummers ook echt de max:
  – Sigala : say you do
  – Avicii : broken arrows (zeker de videoclip eens bekijken, gaf me een echte boost!)
  – Sigala : sweet lovin’
  – Diplo : be right there

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Mijn gouden hardlooptip, doe je mee? – Jipsanders.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: