10 Verschillende smaken eiwitshakes.

testAl lange tijd bestel ik een en dezelfde smaak voor mijn proteine shakes, namelijk chocolade. Na meerdere vragen van volgers over verschillende smaken dacht ik: ‘Waarom ga ik ze niet gewoon testen?’ Vervolgens heb ik bij Body and Fit shop een ‘variety box’ besteld, waar maar liefst tien verschillende smaken inzitten. Proeven maar!

En tadáááá, hier het resultaat! Bij de ene smaak heb ik de shakebeker als het ware helemaal schoongelikt. Terwijl ik andere smaken na een slok liever het afvoerputje in wilde gieten.. Benieuwd naar wat ik ervan vond? Lees dan snel verder
(Ik meng een zakje/lepeltje poeder met 250 ml koude melk)

 1. Cookies and cream
  Deze proef ik met opzet als eerste, aangezien ik gek ben op koekjes. En na één slok weet ik het, dit is een nieuwe favoriet! Het smaakt echt naar cookies and cream, meer kan ik er niet zoveel over zeggen. Dus houd je van koekjes? Dan is deze smaak misschien wat voor jou!
 2. Hazelnut Nutella Milkshake
  Na de eerste slok moet ik mezelf afvragen, is dit lekker? Ik vind de hazelnoot wel erg overheersend, daar moet je van houden. Ik vind de smaak wel goedgekeurd maar weet niet of ik er een hele pot van zou bestellen.
 3. White chocolate milkshake
  Lekker! Maar de ‘White chocolate’ variant heeft naar mijn mening niet de ‘wauw-factor’. Vind je de gewone chocoladevariant lekker? Dan is dit misschien een goede optie voor jou voor als je een keer wilt variëren. De smaken vind ik persoonlijk niet heel erg van elkaar verschillen.
 4. Strawberry milkshake
  Ja ik ben zo’n persoon die altijd eerde de rode snoepjes uit de zakken haalt. Als het nou gaat over lollies, ijsjes, gummybeertjes, snoephartjes, napoleon’s.. ga zo maar door. Maar van de strawberry milkshake ben ik helaas niet zo’n fan. De zoete smaak proeft een beetje chemisch naar mijn mening. Helaas dit wordt hem niet voor mij.
 5. Stracciatella milkshake
  Net als de ‘White chocolate’ is dit een goede smaak om te variëren met de normale chocoladesmaak. De smaken verschillen niet heel veel van elkaar, maar het is toch net even wat anders.
 6. Banana milkshake
  Ook van deze shake ben ik niet zo’n fan. Hij smaakt wel degelijk naar banaan, maar op de een of andere manier krijg ik deze niet weg. Dit is dan ook de shake die ik door het afvoerputje heb moeten spoelen.
 7. Chocolate coconut bounty milkshake
  Hoewel ik een chocolade-fan ben (ja sorry ik val in herhaling) ben ik niet zo weg van kokosnoot. Ook voor de ‘normale’ Bounty reep hoef je me niet ’s nachts wakker te maken. Hou je wel van kokosnoot en chocolade? Dan is deze smaak misschel wel wat voor jou!
 8. Frozen cappuccino milkshake
  Ik nam een minislokje want verwachte een koffiesmaak. En helaas maak je mij niet blij met een kop koffie (ik kreeg dat gewoon niet weg). Tot mijn verbazing vond ik deze smaak nog zo slecht nog niet. De nasmaak smaakt echter wel naar cappuccino maar de koffie is niet te overheersend. Ben jij een echte koffie-addict? Dan zou ik deze smaak eens uitproberen!
 9. Vanilla milkshake
  Lekker maar niet geweldig. Ik vind deze smaak vooral lekker voor in de havermout. Als shake spreekt ‘Vanilla’ mij niet zo aan. Maar dit is heel persoonlijk, vandaar dat ik je bij deze variant alleen maar kan meegeven deze zelf een keertje te testen.
 10. Chocolate milkshake
  En als kers op de (chocolade)taart eindig ik met mijn ‘all time favorite!’ Ja deze smaak heb ik altijd gehad en ben ik blijven bestellen. Deze smaak blijft , ook na de test, gewoon bij mijn favorieten staan. Houd je van chocola (wie niet?:O) dan is dit een aanrader!

Resultaat:
Al met al blijf ik van de chocolade smaak maar wil wel gaan variëren met de White chocolate en de stracciatella. De fruitsmaken spreken mij helaas niet zo aan. Mijn nieuwe favoriet: Cookies and Cream! *gaat een hele pot bestellen*.
Vind je het net als ik lastig om meteen een hele pot te bestellen van één smaak? Kies dan net als ik voor de Variety box om zo alle smaken te testen.

P.s. Tot slot wil ik benadrukken dat ik de smaken heb beschreven naar mijn ervaringen. Ben je bijvoorbeeld normaal heel fan van aardbei? Dan raad ik je aan om zelf de smaak te testen, want misschien vind jij hem wel heel lekker!

Ik hoop dat jullie er wat aan hebben gehad!
Liefs, Jip

 

There are 6 comments for this article
 1. Feliciaaaaa 10 februari 2016 13:04

  Ik dacht, ‘Ik bestel gewoon meteen een 750gr zak van de Cookies & Cream smaak, want die is vast lekker!’, maar ik vind ‘m (in ieder geval als shake) echt niet lekker. Wordt er zelfs misselijk van.. Door de kwark vind ik het ook niks, hooguit in eiwit-pannenkoekjes is ie lekker. Zo jammer, zit je met zo’n full-size :’)

  • sandersjip 10 februari 2016 13:34

   Ik mix de shakes met melk ipv water, dan vind ik zelf al een heel verschil. Met water krijg ik het ook niet weg, misschien een tip?

 2. Louise 10 februari 2016 22:18

  Leuk die review! Ik hou zelf van de klassieke smaken – vanille en chocola. En mijn man herinnerde mij eraan dat ik cookies and cream in een ver verleden heb geproefd en ook niet lekker vond :’). Dus ik vind het ook een beetje spannend om nieuwe smaken te ontdekken.

  • sandersjip 11 februari 2016 14:59

   Ik vond het voor de variatie wel een keer leuk om te proberen maar blijf uiteindelijk ook toch bij de klassieke smaken!???

 3. Pingback: Welke eiwitshake kan ik het beste gebruiken? – Jipsanders.com
 4. Pingback: Deze eiwitshake kun je het beste gebruiken. – Jipsanders.com

Geef een reactie