Zijn deze chocopasta’s nét zo lekker?!

chocopastasAls chocolade-fan kan deze test natuurlijk niet uitblijven. Chocolade eiwitrepen, chocolade Nutella pasta, chocolade havermoutjes of Ben & Jerry’s chocoladeijs. Wekelijks zie je op mijn instagram wel een plaatje van chocolade voorbij komen. Ik ben dan ook heel gelukkig met het ‘chocoladepakketje’ dat ik afgelopen week van Body & Fit ontving. ‘Of ik deze wil testen?’ ‘Daar zeg ik geen nee tegen!’ Vijf minuten na het uitpakken van de doos zat ik al met drie lepels in mijn mond. In deze blog laat ik jullie weten wat ik van de verschillende choco-varianten vond! Oja ik testte het beleg op de boterham, maar je kunt de pasta’s natuurlijk ook op bijvoorbeeld wafels, crackers of toastjes smeren 😉

1. Smart Hazelnut Chocolate spread
Laat ik maar meteen met mijn favoriet beginnen! Een heerlijke chocoladepasta met een vleugje hazelnoot. De bekende Nutella chocoladepasta blijft een van de beste maar deze is perfect om mee te kunnen variëren!
(macro’s voor 1 sneetje brood: 15 gram > kcal: 68,4; vet: 6,7 gram, koolhydraten: 2 gram, eiwitten: 0,8 gram)

2. Pinda & Cacao pasta
Deze is ook goedgekeurd! Ik houd van pindakaas en chocoladepasta en dit is een combinatie ervan. Nu hoef ik niet meer pindakaas met hagelslag op de boterham te doen maar heb ik hier één pasta voor! Handig;)
(macro’s voor 1 sneetje brood: 15 gram > kcal: 83,4; vet: 6,4 gram, koolhydraten: 4 gram, eiwitten: 3,8 gram)

3. Smart chocolate spread
Persoonlijk spreekt mij de chocolate spread met hazelnoot variant meer aan. Zoals ik al zei smaakt die meer naar Nutella en deze variant is qua smaak wat meer bitter. Dus als je hier juist van houdt zal ik dit potje aanschaffen!
(macro’s voor 1 sneetje brood: 15 gram > kcal: 90,3; vet: 8,2 gram, koolhydraten: 4,4 gram, eiwitten: 0,7 gram)

Wat doe jij graag als beleg op de boterham?
Laat het me weten!

Liefs, Jip

 

There is 1 comment for this article
  1. Luna 9 januari 2019 16:35

    Inmiddels al een paar jaar later… leuke post! Ik ben benieuwd of je de hazelnootpasta van BlueBand met 80% minder suiker wel eens geprobeerd hebt. Zelf ben ik echt mega fan en vind ik het een topalternatief voor Nutella (als ik iets gezonder wil), maar ik heb eigenlijk nog nergens anders gelezen dat mensen het gebruiken. Liefs, Luna

Geef een reactie