Vandaag is DÉ dag, de start van mijn nieuwe uitdaging!

 Maandag 4 april, de start van mijn Personalbodyplan. Ik heb de knoop doorgehakt en ben helemaal klaar voor deze nieuwe uitdaging! Ben je benieuwd naar wat Personalbodyplan precies inhoudt en waarom ik ervoor gekozen heb om dit traject te gaan volgen? Lees dan snel verder… 😉

Waarom heb ik de knoop doorgehakt?

Wat gaat het snel! Al ruim een jaar geleden vond ik mijn weg in de krachttraining. Er werd mij verteld dat naast het trainen je voeding ook belangrijk is. ‘Krijg ik wel genoeg binnen?’ En vooral ‘krijg ik de goede voedingsstoffen binnen?’ Dit is voornamelijk de reden dat ik begin met dit traject. Mijn plan luidt dan ook als volgt: ‘inzicht krijgen in mijn voeding’.

‘Volgen van je gevoel..’

Ik ben een voorstander voor het volgen van je gevoel. Dit betekent dat ik op dit moment geen vast sportschema volg en ik ook niet bij houd hoeveel ik op een dag in mijn mond stop. Dit doe ik al lange tijd en voel me hier erg goed bij. En ja, tóch wil ik het traject van Personalbodyplan gaan volgen. Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging en zoals ik al zei wil ik inzicht krijgen in mijn voeding. Puur om nieuwe dingen te ontdekken en te leren. Ik weet dat eiwitten goed zijn voor de spieren, dat koolhydraten zorgen voor energie en dat je lichaam gezonde vetten nodig heeft. Maar hier blijft het dan ook bij.

Ik zal zeker mijn gevoel blijven volgen maar dit keer met meer controle. Dit betekent dat ik vanaf vandaag wél ga bijhouden wat en hoeveel ik eet. En nee, ik ga niet elke dag alles op het getalletje bijhouden en volgen. Ik zal er niet mee zitten als er aan het einde van een dag een rood balkje tevoorschijn komt, en zal ook zeker niet mijn sociale leven er door laten beïnvloeden. Ik ben van mening dat het af en toe los laten van de controle ook belangrijk is.

Waarom Personalbodyplan?

Ja je ziet het goed, ‘personal’ is dikgedrukt omdat ik dit een heel belangrijk puntje vind. Iedereen is (gelukkig) anders. Dat een plan op de persoon is vastgesteld vind ik een goede insteek. Samen met een personal coach ga ik op zoek naar de beste versie van mezelf. Wil je wat meer informatie over Personalbodyplan? Neem dan een kijkje op de website! >> http://www.personalbodyplan.com

Hoe kun je me volgen? Hoe ik het traject ervaar kun je volgen via mijn persoonlijke blog. Iedere maand zal ik een update plaatsen waarin ik jullie op de hoogte zal houden van mijn leerpunten, mijn progressie en misschien wel mijn tegenslagen.

Vol met motivatie ga ik deze nieuwe uitdaging tegemoet en ik hoop dat jullie het leuk en interessant vinden om me te volgen! Let’s do this!

Liefs,
Jip

 

There are 6 comments for this article
  1. Louise 4 april 2016 21:59

    Ben benieuwd! Alvast heel veel succes! 😀

  2. zonderzooi 7 april 2016 21:25

    Super gaaf hoor! Zou het ook graag willen maar momenteel even niet het geld er voor met mijn studentenloontje. Hopelijk over een tijdje wel, ben benieuwd naar je avonturen bij BPB. Zet hem op!

  3. Pingback: Favoriete rugoefeningen | Jipsanders.com
  4. Pingback: PBP-update! – Hoe staat het ervoor na de éérste maand? – Jipsanders.com
  5. Pingback: Eindoordeel Personal Body Plan! – Jipsanders.com
  6. Pingback: Favoriete rugoefeningen – Jipsanders.com

Geef een reactie