‘Flexende bodybuilders met spierballen groter dan mijn hoofd…’ (Eventverslag Fibo 2016)

‘Jip, ga je mee naar de Fibo?’ ‘Uhmmm Fibo?’ Ik zal het toegeven, ik was hier nog niet mee bekend. Maar oke, leuk!  Alleen al het ontmoeten van hele team van #gezondmetons was voor mij al genoeg reden om mee te gaan. Ook al had ik ondertussen ontdekt dat fibo een grote fitnessbeurs is. Tot aan het uur van vertrek had ik eigenlijk nog geen idee wat ik deze zondag ging doen. Nadat ik in de vroege morgen mijn rugzakje had volgepropt, vertrok ik richting het gezamenlijke vertrekpunt. Op naar Keulen!

‘…bikinifitnessmodel met een (naar mijn mening) iets wat te oranje spray-tan’

In de auto werd ik gelukkig een beetje bijgepraat en ook had ik van tevoren Google even geraadpleegd. Fitness, Welness, beauty, training equipment, sports nutrition, fashion, verschillende events… Ja zo ging het nog wel even door. Dit maakte me wel iets wijzer maar alsnog had ik nul verwachtingen. Eenmaal aangekomen werd ik even bewust van hoe ‘massaal’ evenementen kunnen zijn. Want was het hier groot! Ja ik keek mijn ogen uit. Hoe ik links twee bodybuilders zag flexen met spierballen groter dan mijn hoofd, stormden rechts van me mensen af op gratis goodiebags. Tegelijkertijd liep er achter me een nogal opvallend bikinifitnessmodel met een (naar mijn mening) iets wat te oranje spray-tan, terwijl ik natuurlijk ook gewoon voor me moest blijven kijken om te voorkomen dat ik niet tegen iemand aanliep.

“Van Questbarproteïne shots tot proteïnecookies van Body&Fit…”

Het bleef niet alleen bij kijken, ook mijn maag werd op de proef gesteld. Van Questbar proteïneshots en proteïnekoekjes van Body&Fit tot en met bacon-protëinepannenkoeken van NovoX. Nee, mijn meegenomen boterhammetjes met kipfilet waren eigenlijk overbodig.

Tussendoor  moesten we natuurlijk ook nog op de foto met (voor mij meestal onbekende) ‘celebrities’ uit de fitnesswereld.

Deze diashow vereist JavaScript.

“…flink wat gegaap en vermoeide voetjes.”

Met mijn handen vol goodiebags, foldertjes en wat nieuwe sportkleren vertrokken we richting de uitgang. De vele indrukken en het op en neer geslenter gedurende de dag resulteerde in flink wat gegaap en vermoeide voetjes. Na de autorit terug naar Brabant pakte ik direct de trein richting mijn huisje. Met een voldaan gevoel dook ik snel mijn bedje in.

Het was een geslaagde dag! En wat was het leuk om (bijna) iedereen van #gezondmetons te ontmoeten. Leuk om dingen te doen met mensen die allemaal verschillend zijn en ook dezelfde passie hebben. Tot snel!

Liefs,
Jip

P.s. Ook is ons tripje naar Keulen gefilmd. Ben je benieuwd? Je kunt de vlog bekijken als je klikt op onderstaande link:
Vlog FIBO 2016 met het team van #gezondmetons.

 

 

be the first to comment on this article

Geef een reactie