Latest posts

Fotoblog ‘dagje Amsterdam’

Changing life hub

We startten onze dag bij de Changing life hub. Het ‘Changing life’ concept werd gepresenteerd tijdens een uitgebreide rondleiding. Na wat praatjes hier en daar doken we natuurlijk de gym in. Tijd om deze eens te testen! Ja hoor we hebben heerlijk getraind, mede door de persoonlijke begeleiding en onze frvr.fit outfit! Bedankt CHL!

Pancakes eten bij MOOK

Na het trainen hadden we natuurlijk honger! Bij MOOK krijg je een goede stapel ‘healthy’ pannenkoekjes die worden gebakken met biologisch spelt- of havermoutmeel. Er zijn genoeg varianten/toppings waar je uit kan kiezen! Ook al kozen wij allebei zonder te twijfelen voor de ‘Chocolate sensation’… Chocoladesaus met warm vers fruit. Smullen! Want ze waren écht zo lekker als dat ze er uit zien.
foto4.JPG

Juice and Salad‘ & ‘pindakaaswinkel

En van de pannenkoeken rechtstreeks naar de sapjes. In het zonnetje dronken we beiden een frisse juice van onder andere sinaasappel en maracuja. En de nieuwe pindakaas van de pindakaaswinkel (die binnenkort geopend wordt) moesten we natuurlijk ook meenemen om te gaan proeven!

juice1

juice3

juice5

Doormeal

Deze lange en inspirerende dag moesten we natuurlijk afsluiten met een ‘echte’ Doormeal! 🙂 Even opwarmen en klaar, wat een verwennerij deze dag. De twee Doormeals die je op de foto ziet zijn: Tuna Melt Quesadilla’s & de Steak ’n Fries.

doormeal

Advertenties

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Personalbodyplan-update! – Hoe staat het ervoor na de tweede maand? – Jipsanders.com
  2. PBP-update! – Hoe staat het ervoor na de éérste maand? – Jipsanders.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: