#Fashionfriday: Sport beha’s

Wat ik belangrijk vind bij het uitzoeken van een sportbeha: 1.  Zit ‘ie fijn? 2. Zorgt ‘ie voor stevigheid? (daar is de beha immers voor bedoeld 😉 ) en niet te vergeten, 3. De look! Afgelopen week mocht ik de sportbeha van B-HIP testen! In deze blog lees je mijn mening. Daarbij nog een dosis inspiratie!

Nummer 1: ‘Zit ie fijn?’

De sport beha voel ik niet zitten tijdens het sporten wat ik echt een must vind. Want niets is zo irritant als een bandje dat steeds gedraaid of te strak zit of juist iedere keer weer van je schouder af glijdt. De bandjes zijn verstelbaar en dus je kunt de beha precies op maat verstellen.

Nummer 2: ‘Zorgt ie voor stevigheid?’

Om dit te testen heb ik de beha tijdens een rondje hardlopen aangedaan. En ja hoor, alles werd op plek gehouden. Ook belangrijk 😉 Het enige minpuntje wat ik kan bedenken is dat de bandjes relatief smal zijn. Ik vind persoonlijk wat bredere banden fijn voor de stevigheid. Maar door de brede band aan de onderkant blijft alles toch goed op zijn plek zitten.

Nummer 3: ‘De looks!’

Ik ben van de ‘zwart-wit’ dus deze look heeft al een puntje voorsprong bij mij. Wat ik nog meer mooi vind is de achterkant. De sport beha schijnt aan de achterkant een beetje door.

Concluderend kan ik zeggen: ‘Deze sportbeha is goedgekeurd!’ (Je kunt het item en meer artikelen vinden op www.b-hip.nl

FullSizeRender (13)FullSizeRender (15)FullSizeRender (14)

Andere sportbeha’s die ik op mijn wish-list heb staan:

1.CROSSBACK BRA ICONIC (Björn Borg)

2.Y.A.S Sport Pink and Grey Graphic Sports Bra

3.Ivy ParkTop – dark grey marl

4.MISSY BRA (Rebecca Minkoff)

5. Julie sport top (Röhnisch)

 

Welke is jouw favoriet?

Liefs,
Jip

 

 

 

 

There is 1 comment for this article

Geef een reactie