#Fashionfriday: Verschillende haarstijlen voor tijdens het sporten

Een grote ergernis voor mij –> haarlokken die in mijn gezicht hangen tijdens het sporten! Met hardlopen en voetballen draag ik mijn haar eigenlijk altijd in een strakke, hoge, paardenstaart. En dan het liefst met 3 elastiekjes (ja ik heb dik haar). Op dat moment is het gewoon noodzakelijk dat mijn haar zo strak naar achteren zit. Anders ben ik tijdens een run of wedstrijd alleen maar met mijn haar bezig…

‘…maar dan net even wat anders…’

Bij een sport waarbij ik veel moet rennen draag ik dus, zoals ik al zei, altijd die strakke, hoge paardenstaart. Maar als ik een andere sport uitoefen  (zoals krachttraining) dan vind ik het leuk om mijn haar af en toe op een andere manier te dragen. Maar ook hierbij zorg ik wel dat mijn haar uit mijn gezicht blijft tijdens het sporten. Vaak maak ik (vaak uit gemak) een paardenstaart of een vlecht. Maar hierbij kun je eindeloos variëren!

Graag deel ik met jullie in deze blog mijn favoriete ‘1-minuutkapsels’. Dus bijna net zo gemakkelijk als een paardenstaart en een vlechtje, maar dan net even iets anders!

Inspiratie nodig?
Neem dan snel een kijkje!

haar1
1. ‘High braid’

In plaats van een hoge paardenstaart kun je natuurlijk ook een hoge vlecht maken. Gemakkelijk om te maken en je haar uit je gezicht, maar dan net even wat anders!

 

haar2
2. ‘Messy bun’

‘1,2..3 en klaaarrrrr’. Een knot op je kop en je bent klaar om te trainen!

 

haar3
3. ‘Hipster bun’

Dit is laatste tijd toch echt mijn favoriet. Zoals ik al eerder aangaf moet mijn haar uit mijn gezicht zitten. Als ik mijn haar los draag, is dit niet het geval. Met het maken van een ‘hipster bun’ zijn mijn lokken uit mijn gezicht en draag ik mijn haar toch een beetje los!

 

haar4
4. Vlechtje

Een vlechtje is altijd makkelijk en leuk. Zoals in een van de vorige foto’s kun je een hoge vlecht maken. Door een vlechtje te maken van je voorste lokken is je haar uit je gezicht en ziet het er weer net iets anders uit!

 

haar5
5. Ander soort elastiek

Een paardenstaart zal toch altijd een van de makkelijkste (en voor mij standaard) kapsels blijven. Door het gebruiken van een andere soorten elastiek (in dit geval een zilveren elastiek) maak je de ‘normale’ paardenstaart toch net even iets anders.

 

haar6
6. Invlechten

Een weer een andere vlecht! Een hoge vlecht, een klein vlechtje, invlechten kan natuurlijk ook!

Hoe draag jij je haar altijd tijdens het sporten?
Laat het me weten!

Liefs, Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie