Personalbodyplan-update! – Hoe staat het ervoor na de tweede maand?

De ‘beste versie van jezelf’ worden door aangeboden trainingen, dagelijkse gedragslessen en 24/7 advies van je eigen online coach. Dat is een korte omschrijving van Personal body plan. Aangezien ik hier al eerder over heb verteld, verwijs ik je door naar www.personalbodyplan.com als je behoefte hebt aan wat meer informatie. In deze blog zal ik vooral ingaan op mijn eigen ervaringen. Met de nadruk op ‘mijn’ en ‘eigen’ want ervaringen zijn natuurlijk voor ieder persoon anders. Lijkt het je leuk om te lezen hoe het er bij mij voor staan na twee maanden? Lees dan snel verder!

Zoals ik in mijn eerste ‘Personalbodyplan-update’ vertelde was de eerste maand vooral gewenning. Het bijhouden van wat ik precies eet viel me gelukkig mee, de trainingen gingen mij goed af en ik kwam in contact met mijn coach. Ook heb ik de eerste maand meteen een kijkje mogen nemen in de Changinglife Hub, heb ik een Doormeal mogen proeven en de FRVR collectie mogen testen. (De foto’s van deze bezoekjes kun je vinden in deze fotoblog). Nu weer een maand verder (wat gaat de tijd toch snel) heb ik weer wat meer ervaringen opgedaan. Bepaalde dingen zijn gaan wennen. Of toch niet?

‘Drukke tijden…’

De eerste maand is het nog extra leuk. Alles is nieuw, je start met 100% motivatie en wilt alles uitproberen. Maar dan komen de tentamenweken, drukke tijden op het werk en volle stagedagen om de hoek kijken. Ja ik heb het afgelopen periode best wel druk gehad. Ik had deze tweede maand dan ook meer moeite met het bijhouden van mijn voeding en het lezen van de gedragslessen. Ook had ik het voor mijn gevoel af en toe ‘te druk’ om te trainen. Waardoor de neiging om een training over te slaan groter was.

‘Maar daar is dan….’

Maar daar is dan… mijn coach! Die dan even een berichtje stuurt van: ‘Jip, hoe gaat het ermee?’. Ook al waren het maar kleine berichtjes, ze zorgden er toch voor dat ik nog even alles invulde, de training niet oversloeg en de gedragsles even snel las.

‘Nieuwe oefeningen uitproberen…’

Ik merk dat ik veel haal uit de trainingen die in de app worden aangeboden. Hoewel ik wel wist dat afwisseling tijdens een training erg belangrijk is, toch deed ik altijd mijn oude vertrouwde oefeningen. Omdat in de app verschillende oefeningen aan de hand van filmpjes worden aangeboden weet ik precies wat ik moet doen waardoor ik niet steeds terugval naar mijn oude vertrouwde oefeningen.

‘Voeding invoeren soms nog lastig..’

Net zoals in de eerste maand vind ik het invoeren van mijn voeding in de app nog steeds wel lastig. Het zoeken van producten duurt soms nog lang en ook het inschatten van hoeveel je nu precies gegeten hebt is voor mij soms een beetje gokken. Het is wel zo dat ik vaker hetzelfde eet dan dat ik denk . Als je een bepaald product vaker eet komt dit automatisch onder een kopje ‘meest gegeten’ te staan. Mijn boterhammen voor op school heb ik dan ook binnen 10 secondes ingevoerd 🙂 Maar deze tweede maand heb ik dan wel weer redelijk vaak buiten de deur gegeten, zoals lekker lunchen tijdens een dagje shoppen of eten bij familie. Het invoeren van mijn voeding is dan op dat moment niet mogelijk. Ik merk dat ik op basis van mijn ervaringen van dagen dat ik het wel invoer steeds beter kan inschatten wat en hoeveel ik ongeveer gegeten heb.

Al met al, gaat Personal body plan me nog steeds goed af! Lijkt dit nou ook wat voor jou? De inschrijving voor de volgende groep sluit na vandaag dus je kunt je hier nog snel inschrijven!

Ik hoop dat je door het lezen van mijn ervaring met Personal body plan wat wijzer bent geworden. Heb je nog specifieke vragen? Stuur me dan gerust een berichtje!

 

Liefs, Jip

 

There are 2 comments for this article
  1. Pingback: Progressie na drie maanden Personal Body Plan. | Jipsanders.com
  2. Pingback: Eindoordeel Personal Body Plan! – Jipsanders.com

Geef een reactie