ASIDE#Fashionfriday: Waar ik mijn sportkleren vandaan haal.

Steeds meer kledingwinkels komen met een aparte sportkledinglijn. Ook online zie ik steeds meer webshops met sportkleding tevoorschijn komen. Maar waar haal ik mijn sportkleding meestal vandaan? Ik heb niet echt een bepaald merk of winkel waar ik alles bestel maar een aantal favorieten merken en/of winkels heb ik voor jullie op een rijtje gezet…

H&M

Ik start met de H&M. Waarom? Omdat ik daar ook de meeste sportkleding vandaan haal. Van hardloopbroeken, tot sportbeha’s en telefoonhoesjes. Ik vind de kleding er vaak vlot uit zien én het is vaak betaalbaar! Een van mijn favoriete winkels voor (sport)kleding dus!

Nike

Dit merk zal altijd een van mijn favorieten blijven! Waarom? Sportkleren van Nike zitten eigenlijk altijd heel fijn! En comfort vind ik ook heel belangrijk. Een minder puntje is dat ik niet zoveel kan bestellen met mijn studentenbudget…helaas pindakaas.

Body engineers

Dit merk vind ik vooral gaaf door de ‘stoere’ uitstraling. Laatst heb ik een sportbroek van dit merk besteld waar ik bijna in woon! Zo fijn! Ook al heb ik hier pas één keer besteld, ook over dit merk ben ik erg tevreden!

Jogha

De Jogha collectie spreekt mij aan door de leuke printjes! Ook al ben ik zelf niet heel erg van de printjes, vind ik er hier en daar wel een aantal leuke tussen zitten. Een keertje was anders dan een standaard zwarte sportbroek. Sportbeha’s, sporttops, en lange sportbroeken zijn in allerlei kleurtjes en printjes verkrijgbaar.

Frvr.fit

Ik ben zelf niet zo heel erg van kleur in mijn kleding, de collectie van frvr.fit past dan ook helemaal bij mijn stijl! Zwart, wit en grijs met stoere printjes.. Ik ben fan.

Ik kan nog wel even doorgaan maar helaas kan ik met mijn studentenbudget niet alles aanschaffen:( Maar inspiratie op doen kan geen kwaad toch? Waar haal jij je sportkleren vandaan? Laat het me weten!

Liefs,
Jip

There are 2 comments for this article
  1. healthywithlinda 3 juni 2016 19:24

    Wauw die legging van Body engineers vind ik heel gaaf! Zelf haal ik mijn sportkleding ook altijd bij de H&M is namelijk ook vriendelijk voor de portemonnee 😉

  2. Pingback: 10 Tips om gemotiveerd te blijven nu het kouder wordt! – Jipsanders.com

Geef een reactie