Inspiratiepost: ‘Betaalbare’ sportkleding!

review22.JPGOok al wordt mijn stapel sportkleding in mijn kledingkast steeds hoger, nieuwe sportkleding is bij mij altijd welkom! Want met bijvoorbeeld een paar gloednieuwe hardloopschoenen ga ik toch nét ietsje makkelijker de deur uit. Maar waar haal je sportkleding vandaan? Er zijn zoveel verschillende winkels en merken…

Nieuwe sportkleding zorgt voor mij dus voor nog meer motivatie. Daarbij vind ik het ook gewoon leuk om nieuwe kleding te hebben. Maar om nou voor iedere workout een nieuwe sportoutfit aan te schaffen daar wordt mijn portemonnee niet zo blij van… Het budget vind ik dus ook belangrijk als je op zoek gaat naar sportkleding.

Het valt me op dat steeds meer kledingmerken met een aparte sportlijn op de markt komen. In deze inspiratiepost zet ik voor jullie een aantal sportlijnen op een rijtje die ‘betaalbare sportkleding’ aanbieden. Zodat we samen nóg meer motivatie krijgen om te gaan sporten terwijl onze portemonnee tevreden blijft!

1.Esprit
In de webshop van Esprit zijn verschillende kleurrijke, comfortabele sportitems te verkrijgen. Als je voor de zomer nog kleurrijke sportitems nodig hebt dan zou ik daar snel een kijkje nemen!;)

 1. Jersey tanktop €19,99
 2. Kortere sportieve top €29,99
 3. Sportlegging Denim look €29,99     
 4. Lichte sportshort  €29,99

2.Bershka
Ook bij Bershka zie ik die zomerse kleurtje terugkomen!

 1. Sportschoenen Reebok €29,99
 2. Sportlegging ‘Start Moving’ €19,99
 3. Sporttop elastische bandjes€7,99
 4. Sporttop met rits €9,99

3.Hema
Ook bij de Hema is betaalbare sportkleding te vinden. Ik zie veel basic-items voor bij komen die makkelijk te combineren zijn! Handig!

 1. 2-pak sportbh’s €17,50
 2. Sportsinglet €7,00
 3. Sportshort € 10,50
 4. Sportvest €15,00

Waar haal jij het liefste je sportkleding vandaan?
Ik ben erg benieuwd dus laat het me weten in een reactie!

Liefs,
Jip

There are 2 comments for this article
 1. sjennetnie 12 juli 2016 21:26

  Lidl wilt ook nog wel eens leuke betaalbare sportkleding hebben!

Geef een reactie