Nieuwe update Personalbodyplan: ‘Ik ga even eerlijk zijn.’

jip.JPGGrote kans dat jij Personalbodyplan al kent maar voor de mensen die het nog niet kennen bij deze een korte omschrijving: Je volgt een traject waarbij je onder begeleiding van een online personal coach gaat werken aan je persoonlijke doelen. Deze doelen kunnen verschillen van bijvoorbeeld een paar kilootjes afvallen tot aan willen komen in spiermassa. Ze zijn immers PERSOONLIJK. Ik volg het traject nu vier maanden en zal in deze update vertellen hoe het me tot nu toe afgaat. Zoals je in de titel al ziet, beschrijf ik deze update als: ‘Ik ga even eerlijk zijn…’ Waarom? Dat lees je in deze blog!

Je kent het waarschijnlijk wel, vol nieuwe motivatie begin je aan iets nieuws. Een nieuwe start, een nieuwe uitdaging met of zonder verwachtingen. Denk bijvoorbeeld aan het begin van een nieuw schooljaar waarbij je voor jezelf allerlei nieuwe voornemens hebt. Of denk aan de eerste zinnen die je op je állermooist in je gloednieuw schrift schrijft. Dat gevoel had ik dus toen ik met Personalbody plan startte. Een nieuwe manier van training, bijhouden van mijn voeding en een persoonlijke coach waaraan ik alles kan vragen. De eerste maanden ging het me goed af. Ik hield mijn voeding netjes bij, las de gedragslessen en vulde iedere dag mijn motivatie in. Maar toen, toen was het tijd om op vakantie te gaan. Deze vakantie werd gevolgd door een weekje kermis in het dorp en tot slot kwamen ook nog eens de vierdaagse feesten in Nijmegen om de hoek kijken…

Ik heb samen met mijn coach besproken dat ik het bijhouden van mijn voeding even los ga laten deze weken. Dit was fijn en ik merkte tegelijkertijd ook meteen dat ik de afgelopen maanden meer inzicht heb gekregen in mijn voeding. Een stapje terug leek nog niet eens zo erg nog niet. Ik merk dat ik alles wat ik heb geleerd in mijn levensstijl heb kunnen toepassen. Denk bijvoorbeeld aan de verhouding van mijn voedingspatroon. Ik heb nu veel meer inzicht gekregen na welke maaltijden ik bijvoorbeeld mijn eiwitdoel ongeveer behaald heb. De kennis die ik de eerste maanden heb op gedaan heb ik deze weken toegepast. Uiteindelijk is het ook mijn bedoeling Personal body plan helemaal los te laten. Maar nu, nu is het wel tijd om het weer even op te pakken. Ik volg het traject namelijk 6 maanden.. Van de leermogelijkheden ga ik dus ook nog zeker 2 maanden gebruik maken!

Mijn moraal van dit verhaal: een stapje terug hoeft niet eens zo erg te zijn! En ja, ik heb een tijdje minder op mijn voeding gelet en ben ook wel wat aangekomen. Maar vind ik dat erg? Ik heb optimaal genoten van de feestjes, de hapjes, de drankjes, mijn vriendjes en vriendinnetjes. HET LEVEN IS MOOI. Na de feestjes ga ik het gewoon allemaal weer oppakken! En dat moment is nu aangekomen, ik ga knallen! Doe jij met me mee?

Twijfel jij om te starten met dit traject om je persoonlijke doelen te behalen? Neem dan gerust een kijkje op www.personalbodyplan.com. Heb je nog andere vragen die je aan mij wilt stellen dan mag je me altijd een mailtje sturen! (jipsanders.com@outlook.com)

Om mee te kunnen doen met de volgende groep kun je je inschrijven tot vrijdag 29 juni 00:00. En pssssst! Via deze link krijg je 15 euro korting op je plan! (kortingscode: DQRSHPWLQT)

Liefs,
Jip

 

There are 3 comments for this article
  1. Pingback: Nieuwe update Personalbodyplan: ‘Die balans..’ – Jipsanders.com
  2. Pingback: Eindoordeel Personal Body Plan! – Jipsanders.com

Geef een reactie