WINACTIE: Vernieuwde website én een éénjarig bestaan!

img_4672Ik kan het me nog herinneren als de dag van gisteren. Ik zat met mijn laptop op schoot al de hele dag met de computermuis boven het knopje ‘publiceren’. WEL. NIET. WEL. NIET. WEL.  Het heeft me een aantal weken geduurd maar op een willekeurige avond dacht ik opeens ‘Ik doe het gewoon!’ Met een bonzend hart kondigde ik mijn website aan op mijn instagram account. Met toch wel een klein beetje spanning voor de reacties, reacties op mijn persoonlijke blog… 

En nu, één heel jaar later en ja hoor ik blog nog steeds! En nog steeds met heel veel plezier! Ik kan zeggen dat ik heel blij ben met die ene beslissing op die willekeurige avond waarbij ik de knoop heb doorgehakt. Ik vind het heerlijk om eindelijk bezig te kunnen zijn met mijn passies schrijven en fotograferen. Dit in combinatie met mijn andere favorieten bezigheden zoals sporten! Ondertussen is mijn blog tienduizenden keren bekeken en heb ik op Instagram bijna de 12.000 volgers bereikt! Dit had ik vooraf nooit durven denken.

MAAR, dit is natuurlijk nooit gelukt zonder jullie! Ja jullie, mijn lieve volgers die het interessant vinden om mijn hersenspinsels te lezen, mijn geschoten fotootjes te bekijken, mij lieve reacties te sturen en adviezen durven te geven. En om deze reden verloot ik een pakket met onder andere een draadloze sport headset, een sportlegging en een shakebeker! Het liefste zou ik natuurlijk iedere volger een pakketje willen toesturen. Maar helaas pindakaas, dat kan mijn portemonnee niet aan…


De volgende spulletjes zitten in het pakket dat ik ga verloten:
– Een Sport headset wireless met bluetooth functie van SIMICO (t.w.v. 39,95 euro)
– De sportlegging die ik op deze foto aan heb van Only Play in maat S (t.w.v. 34,95 euro)
– De volgende producten van de Body en fit shop (t.w.v. 15 euro)

Zou je dit pakket nou willen winnen? Het enige wat je moet doen is een reactie achterlaten op dit bericht! Wat er in die reactie staat dat laat ik geheel aan jou!;) Denk aan de reden waarom je dit pakket graag wilt winnen, waarom je me volgt of gewoon iets anders wat je graag kwijt wilt.

Ik ben benieuwd naar jullie reacties en zal volgende week woensdag 17 augustus de geluksvogel bekend maken!

Liefs,
Jip

There are 102 comments for this article
 1. Esther 10 augustus 2016 16:59

  Super leuk! Ik volg je nu een tijdje op instagram en neem regelmatig een kijkje op je blog! Vind het leuk en inspirerend om te lezen en kan echt genieten van de mooie foto’s die je maakt! Hoop dat je nog verder doorgaat met Blogger!

 2. Maaike 10 augustus 2016 17:06

  Erg mooi om te lezen hoe snel je zoveel hebt berijkt! Ik zou erg trots zijn als ik jou was.
  Ga vooral zo door, ik haal veel inspiratie uit mensen en sites zoals die van jou!
  Bedankt daarvoor.
  En natuurlijk lijkt het me super gaaf om deze prijs te winnen?

 3. Roos Ederveen 10 augustus 2016 17:07

  Goed bezig Jip! Je brengt je passie op een leuke manier over en bent n inspiratiebron! Succes verder 🙂

 4. fitmetedith 10 augustus 2016 17:09

  Hoi Jip!

  Ik vind je echt een superenthousiaste en leuke blogster om te volgen. Je komt altijd positief over, maar houdt de boel wel ‘echt’. Ik wil dit pakket heel graag winnen, omdat het voor mij een extra zetje in de goeie richting is :).

  Ik hoop voor je dat je steeds meer bereik krijgt en fijn kunt blijven bloggen :).

  Liefs,
  Edith

 5. Renate 10 augustus 2016 17:10

  Allereerst gefeliciteerd met dit jubileum en supergaaf dat je dit kunt vieren met een nieuwe site! Ziet er strak uit…het was al leuk om te bezoeken, maar nu nog meer! Zou graag kans willen maken op de goodie bag! Loop altijd zo te klooien met mun oordopjes (leuk gezicht voor de voorbijgangers) maar rete-irritant. Dus ben benieuwd naar bluetooth oordopjes en die broek zou een uitkomst zijn want loop nog steeds met mijn maatjes m maar dankzij pbp zou het toch wel maatje kleiner kunnen, gezien het gehijs….Bedenk me nu dat het wel heel debiel eruit moet zien als ik hardloop (oordopjes perikelen en broek gehijs)…hoop dat ik de goodiebag mag omarmen!!!!

 6. Naomi 10 augustus 2016 17:10

  Leuk!!
  Afgelopen half jaar thuisgezeten na een val vd trap op het werk. Voordat ik viel liep ik 3/4 keer in de week hard en wilde ik o.a. de stevensloop en de marikenloop lopen. Daarbij wil(de) ik in november opnieuw de zevenheuvelennacht, of misschien zelfs de zevenheuvelen, lopen. Helaas ben ik momenteel nog steeds aan het revalideren en zit hardlopen er op dit moment nog niet in.
  Wat mis ik dit en wat zou ik graag weer fit willen zijn. Ik hoop binnenkort weer te kunnen gaan starten en uiteindelijk (wellicht volgend jaar) weer hardloopwedstrijden mee te kunnen doen. Wie weet zien we elkaar daar! Jij inspireert me met al je vrolijke foto’s! Haha 🙂

 7. Kim Severien 10 augustus 2016 17:10

  Hoi Jip!
  Super leuk om je via deze manier weer tegen te komen. We kennen elkaar van vroeger… Te lang geleden eigenlijk he?! Wilde even zeggen dat het er allemaal goed uit ziet wat je doet… Tot snel voor een bak ☕️ met Lau erbij? Braboland of de huidige studentenstad…? Alles is leuk. X!

 8. Kelly 10 augustus 2016 17:10

  Gefeliciteerd, 1 jaar!! Ik volg je nog niet heel erg lang, omdat ik nog maar kort met mijn eigen ‘fit journey’ ben begonnen. Ik vind het heerlijk om door je tijdlijn te scrollen en alle mooie plaatjes en receptjes te bekijken! Er staan er zeker nog een hoop op mijn ‘to make list’! Succes en veel plezier met bloggen, ik blijf je volgen 😉

 9. carolienschutte 10 augustus 2016 17:12

  Super leuk gefeliciteerd waarom ik graag zou willen winnen omdat ik fitter/gezonder wil worden en graag wat zou willen afvallen ben al een paar kilo’s kwijt maar ben er nog niet je hebt een super leuke pagina en daarom doe ik graag met deze actie van je mee

 10. ilona kielman 10 augustus 2016 17:15

  Super leuk je nieuwe site. Gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan. Ik volg je al een tijdje op instagram en vindt het leuk om je te volgen en nieuwe dingen te weten te komen.

  Ik ben zelf nu ook al een aantal maanden bezig met een nieuwe lifestyle en bevalt me super goed. Dat pakket zou ik dus super goed kunnen gebruiken.

  Blijf vooral zo doorgaan en ben trots op jezelf.

 11. iris damhuis 10 augustus 2016 17:18

  Mooie nieuwe website! Toch leuk om te lezen dat ook jij hebt getwijfelt en dit toch hebt mogen en kunnen bereiken! Is iets om trots op te zijn! Ook ik heb veel inspiratie uit je blog en ig account kunnen halen! Ik ben fan! Liefs!

 12. Diana 10 augustus 2016 17:21

  Gefeliciteerd! Wat een leuke actie! Ik volg je al een hele tijd op instagram (@diana_jlh) en ik vind je posts op insta en op je blog altijd zo leuk om te lezen/zien! Ga vooral zo door en ik blijf je zeker volgen! Groetjes, Diana

 13. Maud Janssen 10 augustus 2016 17:41

  Gefeliciteerd met het éénjarig bestaan van je blog! Ik volg je al een tijdje met veel plezier en ben benieuwd wat er nog komen gaat op je blog de komende jaren.
  Liefs Maud

 14. leoniegoverdegmailcom 10 augustus 2016 17:59

  Gefeliciteerd met het 1-jarig jubileum van je blog!! Ik volg je op Instagram en word vaak blij van je positieve berichtjes en sportieve foto’s 🙂 Ik heb zelf heel lang overgewicht gehad tot ik twee jaar geleden besloot hier iets aan te doen. Puur en alleen door het veranderen van mijn levensstijl op eigen kracht ben ik inmiddels 24 kg kwijt, en nu zou ik heel graag willen werken aan een strakker lichaam. Daarbij zou dit pakketje heeel goed van pas komen 🙂 Heel veel succes met je nieuwe website en blijf vooral zo doorgaan, ik blijf je berichtjes op instagram en je blogs vol enthousiasme lezen! Liefs Leonie

 15. Esmee Roodhuizen 10 augustus 2016 18:13

  Hee!
  Lijkt me super leuk om dit pakket te winnen! Vooral die Bluetooth headset lijkt me ideaal ?.
  Ik kwam je IG (en daardoor je blog) pas een tijdje terug tegen op IG, en kan dus niet zeggen dat ik lezer ben vanaf het begin. Maar! Je bent wel echt een inspiratie, je blog en IG motiveren me om te gaan sporten. Ga zo door, echt top! ☺️

 16. Lisanne 10 augustus 2016 18:31

  Hoi Jip,

  Gefeliciteerd, leuk om te zien hoe snel je gegroeid bent! Ik volg je vrij lang omdat onze hobby’s, voetbal fitniss en fotografie, overeenkomen je inspirende blogs schrijft! Het is leuk om te zien dat je super fit bent en ook gewoon geniet van alle feestjes. Inmiddels ben ik ook begonnen met pbp, mede dankzij jou:) oftewel… Ik volg je graag!

  Super leuk pakketje om te winnen, wie weet.
  1 jaar gehad, nog vele te gaan, succes verder:)

 17. Nancy 10 augustus 2016 18:38

  Gefeliciteerd! Logisch dat je zoveel volgers hebt, het is gewoon een ontzettende leuke en juiste motivatie die jij op een positieve manier doorgeeft ?
  Ik wil heel erg graag winnen omdat ik sinds kort fanatiek aan het sporten ben en erg goed op m’n voeding let. Dit pakket zou dus goed van pas komen ?
  Met jouw blog en motiverende verhalen en dat pakket moet ik wel de winnende combinatie hebben toch?!

 18. Charlotte; foodie_charlie 10 augustus 2016 18:40

  Je site is heel tof geworden! Gefeliciteerd! 🙂
  You go girl!

 19. Nathalie 10 augustus 2016 18:54

  Wauw.. Wat is hij gaaf geworden!! Overzichtelijk en stoer..
  Gefeliciteerd? Met het 1 jarigbestaan.. Wat vliegt de tijd.
  Op naar de volgende jaren ik zal je volgen?

 20. Hanne 10 augustus 2016 19:20

  Topblog heb je hier! Proficiat met de eerste verjaardag ervan!
  Superleuk idee om het op deze manier te vieren!
  Doe zo voort zou ik zeggen!!?????????

 21. Yvette muller 10 augustus 2016 19:34

  Hee gefeliciteerd!!??ik Zou graag dit pakket willen winnen omdat ik sinds een tijd met mijn tweeling zusje begonnen ben met veel sporten en zei motiveerd en steunt mij er altijd mee om door te gaan! Dus zou ik haar graag een lief en sportief cadeau willen geven! ❤️??
  Liefs yvette

 22. Anouk 10 augustus 2016 19:35

  Gefeliciteerd!! Wauw 1 jaar alweer. Ik word altijd blij van jouw posts en blogs. Leuk om te lezen en te zien! Keep it up!?

  X
  Anouk

 23. Esther Muller 10 augustus 2016 19:36

  Gefeliciteerd Jip met een jaar je website!! ? Ik vind dat je hele leuke blogs maakt en ze inspireren mij echt! Ik sport zelf ook veel en door jou kom ik steeds weer op leuke ideetjes ! Ik zou graag het pakket winnen en hem dan samen delen met mijn tweeling zusje omdat we samen een passie hebben voor sporten! Ik hoop dat je nog Lang door gaat met je website! ?
  liefs xx,
  Esther

 24. Yvette muller 10 augustus 2016 19:39

  Hee gefeliciteerd!!??ik Zou graag dit pakket willen winnen omdat ik sinds een tijd met mijn tweeling zusje begonnen ben met veel sporten en zei motiveerd en steunt mij er altijd mee om door te gaan! Dus zou ik haar graag een lief en sportief cadeau willen geven! En ze vind jou blog en instagram fotos altijd super leuk!! ❤️??
  Liefs yvette

 25. xdientjex 10 augustus 2016 19:59

  Gefeliciteerd met je jubileum!
  Ik ben een nieuwe volger. Twee manden volg ik je blog nu. Twee/drie maanden geleden ben ik begonnen om gezonder te leven. Ik was vreselijk bang om obsessief te worden, omdat een vriendin van mij anorexia heeft gehad. Door jou blog vond ik de moet om door te zetten gezond te leven, af te vallen en het belangrijkste van alles te leven en genieten. Bier en taart schap ik niet uit mijn menu.
  Ik vind je blog erg leuk je enthousiaste is geweldig.

 26. Daimy 10 augustus 2016 20:00

  Hi Jip! Allereerst, van harte gefeliciteerd!!
  Ik train momenteel voor een marathon dus een beter kado als dit pakket kan ik mij niet wensen! Bovendien is jouw website al een kado opzich omdat ik dol ben op de door jou geplaatste recepten en dit super aansluit bij m’n fit zijn! ?Ga zo door en ik ga vooral hard duimen nu! Liefs Daimy

 27. darina 10 augustus 2016 21:01

  Hoi hoi. Ik ben ook geïnteresseerd door mensen zoals jij en sinds kort ben ik ook mijn eigen blog begonnen! Veel respect voor wat je doet! Inspire people! Keep on going ?
  Liefs

 28. myrtevanhilten 10 augustus 2016 21:21

  He Jip, ik ben je een keer tegengekomen in Nijmegen en durfde geen hoi te zeggen. En dat terwijl ik je blog en instagram al bijna een jaar volg! Schande. Omdat je me iedere inspireert én ik dit keer wél hoi wil zeggen zou ik dolgraag het pakket winnen (dan komt deze mede-Nijmegenaar hem persoonlijk in ontvangst nemen)! Liefs, Myrte (@mmyyrrttee op Instagram)

  • sandersjip 17 augustus 2016 20:08

   Haha Myrte wat grappig. Volgende keer hoi zeggen!! 😉

 29. Naomi 10 augustus 2016 21:36

  Jeetje, Jip! Gefeliciteerd, wat is je blog snel gegroeid! Dik verdiend, want je bent echt een topper: een fanatieke, een enthousiasteling & een doorzetter! En úíteraad waag ik graag een gokje op die prachtige pakket (wie niet? hihi).

 30. deqie 10 augustus 2016 21:47

  Een like van jou, een volg van mij en ik val meteen met mijn neus in deze te gekke winactie. Mijlpalen zijn er om slingers aan op te hangen, dus redenen genoeg voor jou voor een feestje. Van ❤️e!!!

 31. marloes 10 augustus 2016 23:56

  Een dikke respect voor jou! Wat knap wat je allemaal al hebt weten op te zetten op deze leeftijd en je bent echt een inspiratiebron voor vele onder ons! Natuurlijk wil ook ik graag dat pakket winnen want wat kan ik daar toch veel leuke dingen mee doen. Roze is echt helemaal mijn kleur (uhm ja ik ben dus zo eentje die met roze bekers en handschoentjes het krachthonk induikt, vergeet mijn passende roze tanktop en schoenen niet). Maar om even to the point te komen, Ik hoop dat je nog heel lang door gaat met alles wat je doet. Echt knap!

 32. Marvin 11 augustus 2016 07:30

  Tof! Ik wil dit pakket graag winnen voor m’n vriendin. Die legging zal mij natuurlijk vast wel staan, maar denk dat mijn vriendin er nét wat beter uitziet in die legging 😉

 33. Priscilla 11 augustus 2016 08:34

  Gefeliciteerd met je jubileum! Ik lees je blog nog niet zo lang maar ik vind je ontzettend inspirerend! Zelf heb ik om gezondheidsredenen het hardlopen nu ook even stil moeten leggen en het is motiverend om te lezen dat ik het straks uiteindelijk wel weer op kan gaan pakken. Ga vooral door met het schrijven van je blogje!

 34. Anouk 11 augustus 2016 10:48

  Gefeliciteerd met je jubileum! Superleuk om te zien hoe je met veel enthousiasme altijd blogt/instagramt. Vooral je hardloopupdates vind ik leuk om te volgen, daar ik sinds kort ook weer train voor een halve marathon. Maar daarnaast ook je reviews en eerlijke artikelen als “heb ik echt eiwitshakes nodig?” vind ik altijd leuk om te lezen!

 35. Naomi 11 augustus 2016 13:33

  Omdat ik je gewoon super tof vind om te volgen. om wat je deelt daar heb ik heel veel aan heb.Je blijft gewoon echt je zelf.

 36. Anne Dierselhuis 11 augustus 2016 15:07

  wauw super leuk, gefeliciteerd, 1 jaar blogger!! en dat er nog maar vele mogen volgen! Succes

 37. Eva 11 augustus 2016 17:29

  Heyyyy!
  Super mooie website en wat heb je leuke onderwerpen!
  Ik volg je al een tijdje op instagram en vind je erg motiverend! Ook vind ik het fijn dat je snelle reacties geeft op vragen van anderen. Gefeliciteerd met je 1jarig bestaan, op naar je 2e jaar ?

 38. celinestyles 11 augustus 2016 20:57

  Ik zag dit voorbij komen op insta en ik moest gewoon meedoen. Ik kan wel weer wat sport artikelen gebruiken aangezien ik weer wil sporten. Je hebt een super leuke blog met super leuke onderwerpen en je insta is ook helemaal top
  Xxx

 39. Anouk de bruijn 11 augustus 2016 21:38

  Ik zou dit pakket heel graag willen winnen omdat: Ik sinds vorige zomer de draad heb opgepakt om een gezonde lifestyle te beginnen hierdoor ben ik al 13 kg afgevallen. Sinds 3 maanden sport ik ook en door jou en vele andere fitgirls krijg ik genoeg inspiratie om hiermee door te gaan. Dit pakket kan mij zeker nog goed helpen thuis en in de sportschool.

  xx

 40. Tessa de Vries 11 augustus 2016 21:43

  Ik vind je echt een heel tof persoon. Je inspireerd me en laat ook zien dat af en toe wat ongezonds helemaal niet erg is. Ook de blogs vind ik heel leuk om te lezen. Op naar nog meer jaren met de leuke foto’s en blogs!

 41. Teddy 12 augustus 2016 13:26

  Hoi Jip!

  Gefeliciteerd met je jarige blog, maar vooral ook met het vinden, volhouden en genieten van je passie(s)! Want als je eerlijk bent, dat zijn er veel! Studeren, fitnessen, hardlopen, voetballen, kokkerellen, winkelen, schrijven en vrienden etcetera etcetera. Elke passie beleef je intens en je bent zo gul dat ik tot in detail mag meegenieten daarvan. En dat doe ik!
  Afgelopen jaar stond voor mij vooral in het teken van het (terug)vinden van plezier in de dingen die ik deed. Ik ben altijd erg actief bezig geweest met het omhoog houden van al mijn balletjes (sport, studie, werk, vrienden, schrijven, zelfontwikkeling en ga maar door). Dat eindeloos en zo feilloos mogelijk willen jongleren met zoveel mogelijk balletjes tegelijk… dat putte me fysiek en mentaal nogal uit.

  Inmiddels oefen ik door niet altijd alles foutloos en op 110% te doen. Ik vertrouw en steeds meer op dat 80% of 90% ook oké is en mij geen slechter mens maakt. Het oppakken van schrijven en weer meer praten over mijn gedachten en bezigheden hielp mij de positieve aspecten ontdekken. Ook door te durven struikelen, vallen, op te staan en soms een keer níet door te gaan maar het een dagje te laten rusten, groeide ik.

  Jou tegenkomen op instagram heeft dat, haha sorry, niet in één dag veranderd. Het heeft wel bijgedragen aan mijn op-groei-gerichte mindset. Je vrolijke hoofd, eerlijke blogs, jammie receptjes en mooie kiekjes van de kleinste dagelijkse pleziertjes geven me af en toe net dat schouderklopje dat ik nodig heb. Dan denk ik: “Ja! Dat biertje tijdens de zomerfeesten heb ik echt verdiend!” of “Mijn hoofd is moe, maar mijn lichaam vindt deze bicep curl echt prettig. Lekker Ted!”

  Waar ik mijn stukje mee begonnen ben, wil ik ook mee eindigen. Nogmaals van harte gefeliciteerd. En blijf genieten van de dingen die je doet. Dan maakt het veel minder uit hoe, hoe vaak en wanneer je dat doet (oké, een beetje dan ;))

  Teddy

 42. Danique 12 augustus 2016 14:03

  Wat een leuke winactie! Ik ben je gaan volgen voor m’n werk maar inmiddels heb jij met heel veel andere medebloggers mij het laatste zetje gegeven om buiten alle drukte om ook weer een doel met sporten te hebben.

  Ga zo door Jip!

 43. lauslifestyle 12 augustus 2016 17:12

  Hoi Jip, gefeliciteerd met je eenjarige bestaan en een mooi vernieuwde website! Ik ben sinds kort zelf ook begonnen met bloggen. vind het nog erg spannend en weet nog niet zo goed hoe te beginnen, maar hopelijk mag ik over een jaar ook zo’n fijn bericht als deze neerzetten! je inspireert me.

  liefs,
  Laura

 44. Lieke 13 augustus 2016 02:04

  Als beginnende sporter zou ik di pakketje heel leuk vinden, ik probeer soms nog motivatie te vinden en je instagram account helpt hier heel veel bij. Ik volg je nog niet zo lang maar je bent zeker een van mijn favorieten! Gefelciteerd met je eenjarige bestaan!

 45. Melissa Dijkshoorn 13 augustus 2016 14:33

  Super leuk dat je blog al zo lang bestaat! Gefeliciteerd!!! Ik volg je dan nog wel niet zo lang, maar vind het altijd weer leuk om je op insta voorbij te zien komen en kijk ook regelmatig ff hier om je nieuwe blog te lezen 😀 Altijd weer een inspiratie <3

 46. workingonmyhealthybody 13 augustus 2016 14:58

  Proficiaaat Jip!

  Ik vind het zo knap dat je steeds weer leuke onderwerpen bedenkt om over te schrijven! Je biedt meer dan alleen maar blogs over sporten en eten en dat onderscheid jou. Ik blijf je volgen! Veel succes en hopelijk nog vele jaren blogplezier.

  Liefs Evi

 47. Corrina 14 augustus 2016 19:23

  Gefeliciteerd!! Ik volg je al een tijdje op instagram en kom nu pas voor het eerst op je website, die ik gelijk onder mijn favorieten heb gezet!!! 😀 super leuke site, ga zo door!

  Corrina

 48. Anita H. 15 augustus 2016 00:13

  Gefeliciteerd!! Ik doe graag mee omdat de te winnen items voor mij heel bruikbaar zijn. Een fijne stimulans om te sporten.

 49. Eva S. (fitleefmeteef) 15 augustus 2016 19:13

  Hey Jip! Wat gaaf, al een jaar je eigen (succesvolle) blog! Ik volg je graah, want je bent een inspiratiebron voor me! Op het gebied van hardlopen hoop ik ooit zo te kunnen knallen als jou! Wat lief dat je dit gave pakket voor ons hebt samengesteld, ik doe graag mee! Liefs

 50. Karin Hoekstra / miss nutrition 15 augustus 2016 19:16

  Jaaa lijkt me super leuk om te winnen, kan de oordopjes goed gebruiken voor bij het hardlopen! Dat is ook de reden hoe ikbij jou terecht ben gekomen. Ik vind jou ( en gezonde receptjes ) 1 van me grootste motivaters op Insta op het gebied van voeding en vooral ook hardlopen, you rock girlssss ??? ga zo door!

 51. Jacintha 15 augustus 2016 19:25

  Wat een leuke winactie !!!!! Winnen is natuurlijk altijd leuk .. en ook ik zal de spullen zeker goed kunnen gebruiken maar ik gun het iedereen net zo hard .. en …. GEFELICITEEEEEEEERD al 1 jaar zeg gaat hard zo’n jaar op na nog vele jaren bloggen !! Geniet er vooral van .. groetjes ..

  • Sanne 16 augustus 2016 07:03

   Dat je er aan begonnen bent een jaar geleden hoef je echt geen spijt van te hebben! Want wauw, jij samen met je account zijn gewoon super motiverend en inspirerend! En natuurlijk zou ik heeeeel graag willen winnnen. Zelf ben ik nadat ik een gezonde levenstijl ben gaan creeeren 8-10 kilo ben afgevallen,eenn tijd ziekk geweest. Ongeveer 12 weken. In die weken flink aangekomen. En nu ben ik het allemaall weer aan het opppakken en jouw inspirerende posts helpen daar zeker een tandje aan mee 🙂 Ik zou zeggen ga lekker verder met posten , dat je account nog veel meer jaren er aan toe gaat voegen. Groetjess!

 52. Dees 15 augustus 2016 19:30

  Gefeliciteerd met je jaar bloggen! Super leuk dag je dit ben gaan doen en t motiveert enorm.
  Het pakket zou ik zeker graag willen winnen want goede oordopjes heb ik nodig om te sporten zo kunnen de buren van hun eigen muziek genieten (piano) en ik van de mijne aangezien ik meestal thuis sport….en anders ideaal met hardlopen want de mijne gaan slijten.
  De sportlegging is een mooi doel en motivatie om deze te gaan passen 😉
  En alle body en fit spullen leuk om eens te proberen.

 53. Joli 15 augustus 2016 19:31

  Leuke winactie! Ik doe graag mee voor mijn journey naar -15kg!

 54. Charlotte 15 augustus 2016 19:33

  Super gaaf dat je een jaar bestaat gefeliciteerd ! Lijkt me echt super tof om dit pakket te winnen ☺️

 55. Nancy van der kamp 15 augustus 2016 19:35

  Super leuke actie ik doe graag mee! Echt leuk ???
  Gefeliciteerd en ga zeker zo door!

 56. Dominique 15 augustus 2016 19:37

  Ik zou het super leuk vinden dit pakket te ontvangen! Net als deze mooie spulletjes geven jou blogs en instagram foto’s mij en ik denk héél veel andere altijd een extra boost om lekker te gaan sporten! Je inspireert en enthousiastmeerd mij dagelijks, al meer dan een half jaar(!), om de leukste kanten van het sporten in te zien en te genieten van m’n dagelijkse bezoekje aan de gym of hardloop rondje! Gefeliciteerd met je jubileum ! Hopelijk blijf je nog super lang actief op social media!!

 57. Anna 15 augustus 2016 19:39

  Nog niet zo lang geleden ontdekte ik jou pagina en moet zeggen dit heb je enorm goed gedaan. Van je recepten ben ik nou al fan, en wat zijn ze heerlijk.
  Gefeliciteerd met het al 1 jaar hebben van je pagina. Ik hoop dat je nog vele volgers erbij krijgt en dat het allemaal een nog groter succes voor je wordt. En tja, waarom ik wil winnen? Het is altijd leuk om iets te krijgen en je winactie valt bij mij dan ook erg in de smaak. Geniet van je eenjarige pagina, maak er een feestje van en wordt een nog groter succes! Liefs

 58. xsannnne 15 augustus 2016 19:39

  Jeeeej gefeliciteeeerd! ?? Ik raak altijd super gemotiveerd dankzij je blogposts en ook vooral je foto’s op Instagram. Door jou kriebelt het bij mij nu ook om door te zetten en te gaan trainen voor de halve marathon! Hopelijk mag ik, en vele anderen, nog lang genieten van je vrolijke en vooral motiverende foto’s en berichtjes!! ????

 59. Rianne 15 augustus 2016 19:39

  Lieve leuke Jip,
  Ik volg je al een tijdje op insta en als ik even mijn hardloop motivatie kwijt ben zorg jij er direct weer voor dat ie terug komt.
  Sport is mijn passie en dan met name hardlopen en bootcamp.
  Ik ren graag met muziek in m’n oortjes, maar helaas gaat dit bij mij altijd mis omdat de oordopjes altijd uitvallen en ik altijd ruzie heb met het kabeltje. Deze draadloze headset zou m’n trainingen opweg naar mijn 4e halve marathon zeker gaan helpen en kan ik eindelijk lekker met muziek rennen!

  Liefs Rianne
  Insta: riannevrijn

 60. Imogen van Oordt 15 augustus 2016 19:40

  Deze amazinggg gadgets en hulpmiddelen zouden mij ontzettend kunnen helpen om weer gemotiveerd te raken en dit keer door te zetten! Ik ga over twee maanden een reis maken van 13weken door Thailand, Vietnam, Laos en Cambodja. Hier wil ik zo fit en sterk mogelijk zijn! ?? ps. Gefeliciteeeeerd. Ik volg je blog al tijden om inspiratie op te doen. Wellicht start ik zelf een blog over fit zijn en blijven op reis! Liefs, Imogen

 61. Wendy 15 augustus 2016 19:41

  Ik wordt altijd zo vrolijk als ik je foto’s zie…altijd lachend en vol energie! Zo zie ik dit pakket ook, vrolijk en energierijk. Straks na de vakantie kan ik wel wat motivatie gebruiken en dan werken nieuwe spulletjes altijd erg goed! Gefeliciteerd en op naar nog meer volgers!?

 62. Celeste Engwerda 15 augustus 2016 19:42

  Hoooi Jip!
  Dankzij jouw reminder op Instagram kan ik nog net meedoen aan deze winactie. Waarom volg ik jou? Ik vind het super om te zien hoe gemotiveerd je bent in je gezonde levensstijl en daarmee zoveel anderen (inclusief mij) inspireert! Ik heb je inmiddels al meerdere keren gemaild en instagram berichtjes gestuurd met vragen (Over mypersonalbodyplan, over een hardloophorloge, over myfitnesspall, over de HealthBox). Haha ja oeps dat was ik…. En elke keer kreeg ik een enthousiaste, leuke en snelle reactie. Thanks 😀 Ik blijf je zeker volgen haha.
  En waarom zou ik graag willen winnen? Ten eerste win ik nooit wat en zou ik het zo graag willen haha (maar dat niet alleen hoor) Doordat ik nog niet zo lang actief ben in de gym, ben ik nog niet zo’n kenner op het gebied van eiwitchipjes en eiwitshakes maken. Daarnaast liggen er momenteel maar 3 sportleggings in mijn kast. Al met al zou ik het echt super super leuk vinden om blij gemaakt te worden met dit kadootje 🙂 In een nieuwe legging, met drinkbidon en sportheadset naar de gym, dat wil ik wel 😉

  Anyway thanks voor je blog& instagrampost& adviezen. Liefs Celeste

 63. Ciara 15 augustus 2016 19:44

  Wow, gefeliciteerd! Ook ik zou natuurlijk supergraag het pakket willen winnen, maar (helaas) kom ik (nog) niet in een maatje S, haha. Met veel plezier volg ik je nu al een tijdje, via Instagram en je website. En ik hoop dat ik nog heel lang met veel plezier jouw posts kan lezen en bekijken! Op naar het tweejarig bestaan!! ?

 64. Sabine 15 augustus 2016 19:47

  Ik had zo’n mooi verhaal getypt.. Is alles gone..
  Nu maar een korte versie ervan.
  GEFELICITEERD, wat een mooie website en dit allemaal in 1 jaar! Onwijs knap van je. Je bent een voorbeeld voor iedereen.
  Ik hoop dat ik dit pakketje win, want ik win eigenlijk nooit, maar doe altijd mee :p

 65. Jasmijn 15 augustus 2016 19:48

  Wat een leuke actie!! Gefeliciteerd met het 1-jarige bestaan van je blog! Ik vind het super om je te volgen. Hoe je het doet, hoe je traint met hardlopen en ook alles combineert met je studie. Je bent een motivatie voor mij en voor velen. Ik vind het ontzettend leuk om je te volgen! Ik zou dit pakket graag willen winnen omdat ik de draad weer goed op ga pakken. Na een maand niet te kunnen sporten vanwege een blessure en vakantie heb ik er onwijs veel zin in om weer te beginnen met kracht en verder met hardlopen voor m’n run! Ga zo door!!

 66. tijdvoorhealthblog 15 augustus 2016 19:54

  Heee Jip,
  Gefeliciteerd met het 1 jarige bestaan van je blog!! Ik volg je al een hele tijd via Instagram en het is leuk om te zien hoe ver je bent gekomen! Dit artikel is voor mij niet alleen een winactie, maar ook een motivatie. Ik heb al een maand een (nu nog privé) blog en heb al zo’n vijf concepten geschreven. Deze blog zet me weer aan het denken om het ook gewoon te doen. Gewoon een artikel plaatsen. Gewoon de blog openbaar maken. Dankje voor die motivatie. Liefss

 67. aimee1987 15 augustus 2016 20:00

  Ow wauw Pip! Ik vind jou echt fantastisch!!
  Pas sinds een maandje ben ik actief op Instagram en jij was één van de eerste Instagrammers die ik volgde.

  Ik ben drie maanden geleden begonnen aan mijn reis naar een fitter en gezonder lichaam en ik ben gelukkig al een hoop kilo’s kwijtgeraakt in deze strijd. Ik ben veel te vinden in de sportschool en ben erg bezig met mijn voeding. Juist nu het zo goed met me gaat heb ik op sommige dagen moeite om mezelf te motiveren en richting de sportschool te slepen.
  Jouw blog en je Instagram account met je fijne en leuke plaatjes en teksten inspireren mij onder andere om alsnog die schoenen aan te trekken en de deur uit te gaan.
  Dat kleine positieve, blije, sportieve en lieve zetje wat ik onder andere af en toe nodig heb kun jij bieden met iets wat voor jou waarschijnlijk onwaarschijnlijk is; je fantastische blog en je heerlijke Instagram account!
  Door mensen als jij ben ik nu onder andere waar ik nu ben. Ik vind dat je ontzettend trots mag zijn op jezelf en ik weet zeker dat je veel mensen inspirereert en zal gaan inspireren met wat je doet en hoe je bent!

  In ieder geval van harte gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan! Geniet er dubbel en dwars van! Ik vind je in ieder geval zoiezo een topper!

  Liefs,

 68. Jip de Rivecourt 15 augustus 2016 20:12

  Jip, mijn naamgenootje!

  Aangezien je een vriendinnetje bent van mijn nicht, mij waarschijnlijk niet meer kent, maar ik je wel super tof vind en niet alleen mijn naamgenootje maar ook mijn sportvoorbeeld bent zou ik het heel gaaf vinden dit pakket te winnen!
  Vanaf september ga ik weer volop sporten om hetzelfde lichaam te bemachtigen als jij.
  Je schrijft, fotografeert en sport als de beste en dit zijn een van deze vele dingen die ik enorm leuk vind.
  Veel succes en plezier in wat je doet en ik kijk tegen je op!

  Liefs,
  Jip

 69. Sharon Rutgers 15 augustus 2016 20:17

  Aah jeetje wat een leuke winactie! Ik sport nog maar net en dit zou een vet leuk begin zijn! Ik volg je al een tijdje en ga vooral zo door, je bent onwijs leuk en spontaan!

  X Sharon

 70. Maaike Wessels 15 augustus 2016 20:17

  Wow, wat leuk! Mooi om te zien hoe je een jaar geleden nog dubde over wel/niet starten en nu laat je zoveel mensen meegenieten met je leven&ervaringen. Ik vind het leuk!

 71. Kathy 15 augustus 2016 20:18

  Gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan en vernieuwde site!
  Ik zou deze spulletjes graag willen winnen als motivatie om weer wat actiever te gaan sporten. Volgens mij heb ik tijdens mijn vakantie mijn motivatie in Frankrijk laten liggen, want ik ben niet vooruit te branden en daar baal ik van.

 72. Anouk Kiers 15 augustus 2016 20:23

  Wauw geweldige actie !! Ben nu ongeveer een jaar bezig met een gezondere levensstijl. Jouw Instagram volg ik met veel plezier. Het is altijd motiverend wat je post en ik word ook enthousiast ervan. Ik zou het goed kunnen gebruiken bij het bootcampen. Van kickboksen tot power bootcamp heerlijk !! Ik ga duimen en natuurlijk gefeliciteerd !

 73. Danielle 15 augustus 2016 20:33

  Wat een leuke actie!!
  Gefeliciteerd met het 1-jarige bestaan van je website! Super om te zien hoe je zoveel mensen kunt inspireren en motiveren 🙂
  Jouw pakketje zou mij zeker heel erg blij maken, want ik denk dat ik eeeindelijk weer een legging in maatje S pas! Zou geweldig zijn om die over 5 weken in mijn backpack te kunnen stoppen, wanneer ik voor een half jaar naar Azië vertrek!

  Ik wens je nog heel veel succes met je website, en hopelijk komen er nog vele leuke blogs bij!

  Liefs

 74. Fit By Dais 15 augustus 2016 20:40

  Van harte gefeliciteerd! In een jaar al veel voor elkaar gekregen, daar kan ik al beginner alleen nog maar van dromen! Succes in de toekomst! PS leuke winactie!!

 75. Maaike van Leeuwen 15 augustus 2016 20:42

  Gefeliciteerd met het 1-jarig bestaan! Ik wil graag winnen, want winnen is gewoon leuk =) En daarnaast kunnen deze spulletjes mij weer wat dichter bij mijn doelen brengen! Al zal ik die ook zonder te winnen uiteindelijk wel gaan halen, mede dankzij jouw motiverende blog!

 76. Lisa 15 augustus 2016 20:55

  Gefeliciteerd met je nieuwe website! Ik vind je blogs altijd erg leuk om te lezen en dat zou samen met het winpakket een goede motivatie vormen om eens wat vaker te gaan hardlopen 🙂

 77. Els 15 augustus 2016 20:58

  En je kunt trots zijn op jezelf! Omdat jij die stap hebt durven zetten, heb je anderen ook vooruit geholpen. Bedankt daarvoor ?

 78. Heleen Hogeweg 15 augustus 2016 20:59

  Yes! Keep up the good work! Ben benieuwd naar de nieuwe gerechten en vooral de foto’s er van 🙂

 79. Heleen Hogeweg 15 augustus 2016 21:04

  Yes! Keep up the good work! Ben benieuwd naar de nieuwe recepten en vooral de foto’s er van 🙂

 80. Liza 15 augustus 2016 21:17

  Het is leuk om je te volgen, terugdenkend aan mijn studententijd in Nijmegen.. Die alleen “iets” minder gezond was ? Ga zo door!

 81. Christel otten 15 augustus 2016 21:34

  Oh wauw gefeliciteerd ?? ik vind het superleuk om je te volgen om je inspiratie en natuurlijk je vrolijke koppie in beeld?. Ik zou dit pakket graag winnen omdat ik nog steeds aan het klooien ben met m’n koptelefoon, je nooit genoeg sportleggings kunt hebben en ik fan ben van bodyenfit?. Ga zo door✋?

 82. Charlotte 15 augustus 2016 21:44

  Hey Jip,
  Ik volg je nog maar net een paar weken op instagram en dus ook je blog, maar je bent echt een topper! Het is altijd leuk en vrolijk om je verhalen te lezen én je bent een enorme inspiratiebron voor mij om door te gaan met trainen! Ik heb sporten altijd gehaat maar mede door jouw blog en foto’s krijg ik elke keer zin om te gaan trainen!

  Ik ben zelf vanaf maart begonnen met hardlopen en over vijf weken loop ik mijn allereerste Dam-tot-DamLoop – ik vind het supereng want ik ben bang dat ik het niet red, een boost zou ik dus goed kunnen gebruiken! En hoe kan dat nou beter door een setje te winnen met allerlei superhandige spullen om te gebruiken tijdens die laatste trainingsweken!?

  Keep up the good work, Jip! ?

 83. Annick Peelen 15 augustus 2016 21:44

  Waaaah Gefeliciteerd, dit houd gewoon in dat ik je al bijna een jaar lang volg, al je blogs lees en mijn motivatie uit jou verhalen en foto’s haal! Echt super hoe je bezig bent en ook andere blijft motiveren om toch door te gaan.
  En nu op naar het volgende jubileum en hopelijk kun je nog meer mensen motiveren en tips geven!

 84. livelikenaomi 15 augustus 2016 21:52

  Hele leuke blog ! Ik ken de twijfels inderdaad, ben zelf ook bezig nu, en vind het nog steeds lastig om te bepalen wat wel of niet te plaatsen. Ik volgde je al op insta maar nu ook je blog ! Ga zo door, vind het heel leuk om alles te lezen. ?

 85. Eline 15 augustus 2016 21:56

  Hoi Jip,

  Sinds kort volg ik je via instagram. Je hebt altijd zulke energieke foto wat mij motiveert om door te gaan en niet te stoppen. Het lijkt mij super leuk om dit te winnen. Dit ga ik samen delen met mijn sportbuddy. Want samen bereik je meer dan alleen! Met elkaar doorzetten en elkaar blijven motiveren en pushen om je doelen te behalen. Ga zo door Jip!

 86. Shanice Hout 15 augustus 2016 22:33

  Gefeliciteerd met je jaar bloggen!!??? Vindt je website echt super!! En raak ook geinspireerd door al je lekkere gezonde receptjes!? Ga vooral zo door met je receptjes, love it❤️
  Ik zou het pakket super graag willen winnen?? Zou de sport headset goed kunnen gebruiken, ik sport 2 keer in de week + ik werk 5 dagen in de week als huishoudelijk hulp en hou van smoothies, zou de shakebekers ook goed kunnen gebruiken voor onderweg!?? Body & fit ben ik ook fan van!! Duimenduimen✌️✌ Groetjes Shanice.

 87. Bente 15 augustus 2016 22:36

  Gefeliciteerd met het 1-jarig bestaan van je blog! Ik kijk altijd graag mee op je instagram account!
  Meiden zoals jij weten me te motiveren om door te gaan!
  Keep up the good work!

 88. Nelian 15 augustus 2016 22:48

  Jaaaa heel leuk Jip! Top, al een jaar! Van harte gefeliciteerd en plak er nog maar een paar jaar aan vast hoor!

 89. Mandy 15 augustus 2016 23:40

  Super leuke winactie!! Ik heb me in augustus ingeschreven bij de sportschool en deze spulletjes zouden heel goed van pas komen! Zou weer schelen in mijn studenten inkomen hihi. Gefeliciteerd met je 1jarige blog en ik hoop dat je nog lang doorgaat! Mag het altijd graag lezen

 90. esmee 15 augustus 2016 23:55

  gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan! ik zou graag willen winnen omdat ik bezig ben met trainen voor een halve marathon en daarnaast fitness. ik vind sporten heel fijn om mijn hoofd leeg te maken en ik zit hierdoor heerlijk in mijn vel en krijg er veel energie van. daarnaast ben ik veel bezig met mijn voeding, en daarvoor vind ik zeker wel eens leuke dingen op jou blog! groetjes esmee

 91. Rian Lemmen 16 augustus 2016 12:23

  Hoi Jip,

  Gefeliciteerd! Ik ben ook nog maar kort actief op Instagram en jouw account was een van de eerste dat ik ging volgen. En ja hoor ik volg je nog steeds:) Je plaatst super leuke en vooral vrolijke foto’s:) Zeker onder andere door jouw IG ben ik inmiddels ook verslaafd aan Instagram, mijn nieuwe camera en ben ik sinds twee weken weer fanatiek aan het hardlopen. Zo’n pakketje zou ik zo graag winnen. Groetjes, Rian

 92. Delia 16 augustus 2016 12:30

  Gefeliciteerd! Keep on blogging! Ik doe graag mee.

 93. Lana 16 augustus 2016 13:59

  Gefeliciteeeerd Jip, 1 jaar is voorbij gevlogen. Ik volg je ook al een hele tijd op instagram en je bent echt een inspiratiebron(leuke foto’s en ideetjes met gezonde voeding).
  Zelf ben ik inmiddels 15 kg afgevallen en wil nog meer sporten voor een strakker lichaam, maar ik loop op het moment een beetje vast. Het winnen van jou pakket lijkt me super en ik zal daardoor ook weer meer gemotiveerd zijn! Ga zo door, ben jaloers op zo’n lichaam en je sportieve bezigheden.

 94. Esmée Becker 16 augustus 2016 14:00

  Gefeliciteerd! Nog niet heel lang volg ik je instagram en lees ik je blog, maar ben nu al fan. Lekker nuchter, en niet te moeilijk. Zelf ben ik (na een tijdje van verwaarlozing) ook weer intensief bezig met gezond eten en sporten. En hoewel jouw blog al een fijne steun is, zou het pakketje me net dat extra setje kunnen geven die ik nodig heb! 🙂 keep up doing the good work. Liefs, Esmée

 95. ABfinal5 16 augustus 2016 14:39

  Hoi hoi, eerst en vooral een dikke proficiat met je één jarig bestaan!!! Ik ken je blog nog niet zo lang maar moet wel bekennen dat ze verslavend en inspirerend werkt 🙂
  Ik ga je het komende jaar nog nodig hebben voor “Mijn gezond en fit jaar”. Heb nog een lange weg af te leggen. Maar samen gaat dit lukken!!!

 96. Hip & Moeder 16 augustus 2016 16:37

  Oooo jaaaa die wil ik wel winnen! Ik ga voor fit en moeder! En ben van plan die broek te gaan passen. Nu nog een M maar die wordt al iets ruimer! En harflopen zonder draden lijkt mij wel wat. En body en fitshhop heeft gewoon fijne spullen. Jaaaaaa ik zie dit pakket wel graag bezorgt worden! 😉

 97. Isabella verduijn 16 augustus 2016 18:25

  Gefeliciteeeerd!! ????
  Ik vind het echt tof en heel knap dat je er toch aan bent begonnen. Je bent nu ook zover gekomen. Ik vind je blog super leuk en vooral heel inspirerend. Ik ben zelf nog eem begineling in een healthy life style krijgen. Je bent een grote inspiratie voor me. Je hebt zoveel doorzettings vermogen, kracht en passie. Ik hoop dat ik in de toekomst dat ook allemaal kan bezitten. Geniet ervan, hopelijk blijf je nog heel lang bloggen!

  Kusjes Isabella

 98. pattybth 17 augustus 2016 14:46

  Gefeliciteerd! Ik hoop dat je een toffe winnares uitzoekt voor deze actie en op naar je volgende jaar! Ik blijf je graag volgen :-)! Gewoon omdat het zonder poespas is en heel vaak hee herkenbaar. Thats it. En tjah deze prijs; een keer niet in de knoop zitten of je oortjes verliezen tijdens het lopen zou heel, heel fijn zijn!! Duss. Dat. En iets winnen is altijd leuk ;-)’

 99. naat1623 27 april 2018 15:13

  Is de winnares bekend? Anders wil ik ook graag meedoen.

Geef een reactie