Friday favourites #1

Wiehoeeeee, het is weer vrijdag!! Hebben jullie ook zo’n fijne dagen gehad?  Met wat fotootjes blik ik terug op een aantal fijne momentjes van afgelopen week. Met onder andere mijn favoriete workout, liedje en genietmomentje…

Favorite workout
FullSizeRender (50)
Help!! Nog maar 2 maandjes en dan loop ik samen met mijn hardloopmaatje de halve marathon in Eindhoven. Om met een goede tijd de finish te kunnen halen zijn wij flink aan het oefenen! Afgelopen week liepen we samen 14 hele kilometers. Zo fijn om eindelijk die kilometers te kunnen opbouwen! Hoewel we bijna de Waalbrug afwaaiden door de wind was de temperatuur wel perfect om hard te lopen. De combinatie van de fijne temperatuur, de aantal kilometers die we bereikt hebben en het gezelschap van mijn hardloopmaatje maakte deze run tot mijn favoriete workout van deze week! Tijd voor…. (zie favorite food + night 😉 )

Favorite food + night

Hier keek ik stiekem al heel de week naar uit. Na het fijne hardlooprondje hadden we dit wel verdiend als zeg ik het zelf. Mijn ‘favorite food’ van afgelopen dagen is dan ook zonder twijfel de heerlijke pizza die ik aan het begin van deze week naar binnen schoof. Kletsend met mijn vriendinnetjes onder het genot van een wijntje was dit ook meteen mijn favorite night!

Favorite song

Als je vraagt wat voor soort muziek ik luister dan vind ik het lastig om daar een antwoord op te geven. Zet de muziek op mijn telefoon op shuffle en je zult het merken. Nederlandstalig, hardstyle, top40.. De afwisseling van verschillende genres vind ik juist leuk. Het liedje wat deze week bij mij op repeat stond was ‘Lievelings’ van Teske de schepper. Ik zou het liedje omschrijven als lief en puur.

Favorite momentIMG_4711Uhm…., hallo, zomer waar ben je gebleven? Ja, het was gisteren vies hondenweer! Het hield maar niet op. Maar in plaats van zitten treuren om het weer trok ik mijn meest comfy pyjama aan en dook ik vroeg mijn bedje in. De Olympische Spelen op de televisie en het getik van de regendruppels op mijn raam maakte deze avond toch een fijn momentje. GENIETEN!

Favorite serie
serie
Ik ben zo’n persoon die alle afleveringen van een serie binnen één dag probeert te kijken… Oepsie.. Mijn favoriete serie op dit moment is ‘The killing’. In deze serie gaat een recherche team achter een moordenaar aan. Op het begin lijkt  het een ‘gewone’ moord maar al snel blijkt dat er veel meer achter zit. Zoek je nog een leuke en spannende serie? Dan raad ik je deze zeker aan!

Geniet van je weekend! Zullen we samen even duimen dat zonnetje weer om de hoek komt kijken? 😉

Liefs,
Jip

There is 1 comment for this article
  1. Notesofhappiness 13 augustus 2016 11:50

    Zo fijn als het hardlopen goed gaat, zeker als je ergens voor traint. Wat knap dat je de 14 km aantikte!

Geef een reactie