Friday favourites #2

Dat was week nummer 33 alweer. De week waarin Nederland weer op fantastische wijze meerdere medailles behaalden op de Olympische Spelen. De week waarin het zonnetje weer om de hoek kwam kijken. De week waarin Jip iets te diep in het glaasje keek.  En de week van mijn volgende favourites:

Favorite outfit:
ontbijtjes

Afgelopen weekend stonden er twee feestjes op de planning. Feestjes vind ik een leuke gelegenheid om nét wat meer aandacht aan mijn outfit te besteden. Ik zag laatst dit spijkerblousje bij Forever 21 in de winkel hangen en was op slag verliefd! Ken je dat gevoel dat je iets gewoon per se moet hebben? Dat dus. Ik combineerde het met de volgende items: een basic wit T-shirt van Replay, een zwarte short, een panty en mijn witte Nikes! Let’s party!

Favorite feeling:
brownie
Gelukkig mag ik nog wel even genieten voordat mijn colleges weer starten! Maar voor mijn ouders zat de vakantie er helaas alweer op. Om deze reden gingen we met het gehele gezin uit eten. Al het lekkere eten en de gezelligheid zorgde ervoor dat dit mijn ‘favorite feeling’ was van afgelopen week. De foto is van mijn toetje, en hoe kan het ook anders…. Ik koos natuurlijk voor de BROWNIE!!

Favorite ‘bijkomen van een kater momentje’tijdschriftjes
Met de introductiefeesten in Nijmegen deze week moest ik natuurlijk ook een avondje de stad in. Dit bezoekje eindigde net iets te diep in de nacht en ook net iets te diep in het glaasje;) Af en toe moet dat kunnen toch? Gelukkig liet de zomer zich de middag erna zien en kon ik lekker in het park in de schaduw oude tijdschriftjes doorlezen. Met dit leesvoer vergat ik een beetje mijn hoofdpijn en had ik toch nog een soort van ‘aangename’ middag:)

Favorite workout
squatten

Afgelopen weekend besloot ik met een vriendin een keer wat meer gewicht te pakken op legday. Omdat we met z’n tweeën waren konden we elkaar goed begeleiden en kijken hoe ver we kwamen. Wat bleek? Ik kon meer gewicht dan ik dacht! De dagen erna heb ik wel als een gehandicapte pinguïn door het leven moeten gaan maar dat maakte de workout niet minder fijn!

Favorite recept
FullSizeRender (59)
Misschien heb je de foto afgelopen week al op mijn Instagram voorbij zien komen. Maar het feit dat ik het recept van deze burger direct na etenstijd  heb uitgetypt en het feit dat ik het recept nu nogmaals benoem zegt genoeg denk ik. Deze burger was lekker! Hoe je het broodje precies maakt kun je lezen in deze blog!

SMILE! It’s friday! 😉 Fijn weekend!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie