Inspiratie post: ‘stijlvolle’ joggingsbroeken

Ook jij kent ze vast wel, die tijdloze, te grote, grijze joggingsbroeken die je vroeger tijdens de gymles op school aan had. Regelmatig vind je mij er nog mee als ik op de bank met mijn beentjes omhoog lig. Maar als ik buiten de deur ga dan draag ik toch liever een iets meer fashionable joggingsbroek. Gelukkig zie ik dat verschillende merken steeds vaker met ‘stijlvollere’ joggingsbroeken op de markt komen. Wat ik bedoel met ‘stijlvol’? Broeken gemaakt van joggingsstof die er niet meteen als een aardappelzak uit zien zodra je ze aan doet. Ik bezocht verschillende webshops en kwam de volgende ‘stijlvolle joggingsbroeken’ tegen. Kijk maar naar de plaatjes en je zult het zien;) (Ik werd met het maken van deze blog wel een beetje depressief, ik wil ze allemaal!!)

Pink Soda Sport Panel Space Dye Joggers (€35,-)
Als je in mijn kledingkast kijkt zul je weinig kleurtjes tegenkomen. De donkergrijze stof van deze joggingsbroek in combinatie met het logo van Pink Soda past dan ook helemaal mijn stijl! HEBBEN!
joggingsbroekpinksoda

 

Light Before Dark Maroon Joggers (€38,50)
Maar als je bij mij dan toch een kleurtje in mijn kast tegenkomt dan is het denk ik wel deze! Combineer de broek met de stoere rode kleur met een paar witte sneakers en je ‘joggings’ outfit is ready!
joggingsbroekrood
Gestreepte joggingbroekdetail (€17,95)
Deze joggingsbroek van Zara past naar mijn mening ook in dit rijtje van ‘stijlvolle’ joggingsbroeken. Waarom? Hij is net even iets anders dan een normale broek. Chique en sportief tegelijk!

joggingsbroekwit

Sweat Pant The Sting (€39,95)
De kleurrijke en sportieve stiksels op deze broek maakt de joggingsbroek net even een tikkeltje stoerder. Gaaf met een stoere top en sneakers!

 

joggingsbroeksting

 

Broek Babette – Guts & Gusto (€29,99)
En deze dan! Het streepjespatroon maakt de joggingsbroek nét wat chiquer. Waardoor je dit kledingstuk naar mijn mening ook gewoon in het dagelijks leven kan dragen!

joggingsbroekbabette

 

Glamorous petite all over Sequin Jogger (€64,-)
Tot slot een joggingsbroek die ik zelf nooit zou dragen. Deze is zoals de naam van de broek al zegt ‘glamorous’. Iets te glitterig voor mij maar zeker een plaatsje waar in dit rijtje van ‘stijlvolle’ joggingsbroeken. Ben je wel van de glitter? Dan is dit misschien de perfecte joggingsbroek voor jou!

joggingsbroekglitter

Ik ben van mening dat je met deze joggingsbroeken best wel de deur uit kunt gaan. Zeker met een gave top en stoere sneakers. Ben jij ook zo’n persoon die de hele dag een joggingsbroek draagt? En zou jij met deze broeken ook gewoon de deur uit gaan? Laat het me weten!

Liefs,
Jip

There is 1 comment for this article
  1. Notesofhappiness 23 augustus 2016 09:45

    Wat een toffe joggingbroeken! Vooral die van guts en gusto is echt heel erg mooi. Die zou ik gewoon naar school aan kunnen doen, ideaal.

Geef een reactie