Friday favourites #3

Ahhhhh!! Dit was alweer mijn allerlaatste vakantieweek. Man. Man. Man, wat is de tijd gevlogen afgelopen weken. Maar ik heb een aantal heerlijke dagen gehad. Mede mogelijk gemaakt door.. de ZON! Ja, ja hij is terug van weggeweest en ik merk dat ik er meteen een stuk vrolijker van word. Mijn laatste vakantieweek heb ik dus ook grotendeels op het strand doorgebracht. Zonnen, lekker eten en lieve mensen om me heen!

Favourite breakfast
FullSizeRender (69)
Als je naar het plaatje kijkt dan geloof me misschien niet als ik zeg dat dit in mijn favourites-rijtje thuishoort. Het is toch écht zo, dit ontbijtje was lekker!! Na mijn 15 kilometer run van afgelopen week had ik HONGER. Logisch natuurlijk. De dag van tevoren maakte ik mijn lievelingsontbijtje klaar zodat ik na mijn run meteen kon aanvallen. Wel in de trein zoals je ziet. Toch grappig hoe raar mensen je aankijken terwijl ik dit prutje op eet. Ja mensen, havermout met chocolade en stukjes banaan ziet er nu eenmaal niet zo smakelijk uit als een broodje kaas… Maargoed, ik heb er dus wel van genoten.

 Favourite beachday
IMG_5378
‘Het wordt morgen lekker weer toch?’ ‘Zullen we gewoon de trein naar Scheveningen pakken?’ Waarom ook niet. Dacht ik. Zodoende pakte ik de trein naar Scheveningen om daar wat zonnestraaltjes op te vangen.  Een koude Desperados, strand, zon en lieve vriendinnen om me heen. Dit bij elkaar zorgde voor een van mijn favoriete momentjes van de week! En wat ik eigenlijk nog het àllerleukste vond van deze dag? Dat ie zo spontaan gepland was;) Dit was leuk meiden! Proost!

 Favourite shopping – Camera riem met jachtluipaard print
FullSizeRender (70)

Misschien heb je het al een beetje door maar ik ben wel een beetje van de panter printjes hier en daar. Slippers, broekje, ondergoed, trui.. en nu dus ook deze camera riem! Afgelopen week kwam ik dit item tegen op het internet. Ik zag ‘m en had meteen weer zo’n momentje: DEZE MOET JIP HEBBEN. 2 Minuten later zat ‘ie dan ook in mijn winkelmandje. Heel erg sorry lieve portemonnee..

Favourite places to chill – Kronenburgerpark & De Kaaij Nijmegen

Het ene moment ben je in een drukke winkelstraat en 2 minuutjes verder lig je lekker met je blote voeten in het gras. Dat kan in Nijmegen. Het Kronenburger park vind ik heerlijk om in de zomer even rustig bij te komen. Gisterenavond bracht ik ook een bezoekje aan de Kaaij. Wat een heerlijke sfeer hangt daar! Het ondergaand zonnetje, een chill muziekje, kleurrijke lampjes en lieve mensen in de buurt maken dit soort momentjes alleen nog maar beter!

Denk jij wel eens na over jouw favoriete momentjes van afgelopen week?
Waar kan jij optimaal van genieten?

Fijn weekend!

Liefs,
Jip

 

 

be the first to comment on this article

Geef een reactie