Wishlist: Zwarte sportitems

‘I’ll stop wearing black when they invent a darker color’

FullSizeRender (75)Mij zul  je niet snel vinden in een knalgele broek, een pimpelpaarse trui of appeltjesgroene schoenen. Nee, ik voel me het fijnste in zwart. En dan ook nog het liefste zwart op zwart.. Mijn hart gaat dan een stuk sneller kloppen als ik weer een zwart sportsetje voorbij zie komen. Waarom? Omdat zwart vaak een stoere uitstraling heeft en makkelijk te combineren is met andere items. De afgelopen tijd heb ik een flink aantal items voorbij zien komen die ik graag zou willen hebben. En omdat mijn wishlist nu ondertussen uit een flink aantal items bestaat, deel ik de volgende inspirerende plaatjes nu ook graag met jullie!

 

 

 

1.Outfit AIM’N sportwear
aimn
De sportcollectie van AIM’N bestaat grotendeels uit kleurrijke items. Niet geheel verrassend kies ik voor het enige kleurloze setje. Deze items zou ik wel in mijn winkelmandje willen leggen. Stoer en makkelijk te combineren met andere (misschien wel wat meer kleurrijke) items!

2. Body Enigeers Official – Athena Venom Legging
bodyengineers
Ik heb al een broek van Body Engineers en die zit zoooo heerlijk dat ik ‘m ook af toe aan heb als comfy outfit thuis. Gewoon, zonder de deur uit te gaan. Wat ik zo gaaf aan deze broek vind: het zwarte in combinatie met de stoere donkergrijze slangenprint. Maakt ‘m net even wat anders dan andere zwarte sportleggings…

3. Adidas Originals Superstar
adidas
De broek, de top of het jasje. Ik kan niet kiezen. HEBBEN. HEBBEN. HEBBEN.

4. Ivy Park – Hoodie
ivypark
Naai een capuchon aan een vest en Jip wil het hebben…

5. Ellesse Violet Poly – pants
ellesse
Als ik de foto alleen al zie durf ik al bijna te wedden dat deze broek heerlijk zit. En behalve dat vind ik de broek er ook nog heel stijlvol uitzien. Een joggingbroek die stijlvol is? Need it.

6. Y.A.S Sport Ash

urbanoutfittersDe rokerige print maakt deze zwarte sportset net ff wat anders. Dat maakt dat ik deze sportset graag aan mijn assortiment zou willen toevoegen.

7. Pink Soda Sport Space Dye 1/2 Zip Hoody
pinksoda
Dit vest is gemaakt van katoen. Met zakken. Met rits. Met capuchon. En ook belangrijk : met de looks. Heel tof Pink Soda!

Duur of niet duur ik zal het niet allemaal aanschaffen. Ten eerste omdat ik dan de rest van de week op water en brood zou moet leven. En ook omdat ik het stiekem veel te leuk vind om een wishlist te hebben…

Wat voor een item zou jij op dit moment graag aan je kleding assortiment willen toevoegen? Laat het me weten!

Liefs,
Jip

 

 

be the first to comment on this article

Geef een reactie