Friday favourites #4

Ik ben weer begonnen hoor! De weken vol met gezellige feestjes, dagjes weg, uitslapen en op het strand liggen zijn voorbij.. Komende weken staan bij mij in het teken van het oppakken van mijn ritme. Op de vroege morgen met mijn fietsje richting de campus, het lezen van literatuur, het maken van opdrachten en tentamens, werken voor een extra zakcentje… etc. Dat ritme komt zo vanzelf wel denk ik. Ook ga ik me de komende weken focussen op de halve marathon die er stiekem toch alweer snel aankomt! Spannend!! In deze blog wat plaatjes van mijn favoriete momentjes van mijn laatste vakantieweek:

Favourite run: 16 kilometers!
runAfgelopen maandagavond liep ik maar liefst 16 kilometers! Sinds mijn halve marathon heb ik niet meer zo ver gerend. Ik had jullie wel nodig voor de nodige motivatie. Want nee Jip was deze dag het liefste de hele avond op de bank gaan liggen. Verrast was ik dan ook hoe goed deze run ging! Aangezien ik het hele weekend had gewerkt was het (achteraf gezien) ook best logisch dat ik zware benen had. Desondanks heb ik redelijk goed de kilometers kunnen rennen! Ik ben tevreden met de tijd, heb geen pijntjes én had dat ene ‘achteraf-gevoel’. Man, ik voelde me goed! Thanks voor de motiverende berichtjes die mij van de bank hebben geholpen.

Favourite new item:  A-line rokje zwart – H&M
aankoop.JPGOok al ben ik niet echt van de rokjes op de een of andere manier vond ik dit rokje toch wel heel erg leuk waardoor ik ermee naar de kassa ben gegaan. Ik combineer het rokje met een stoer paar hakken of sneakers om de outfit een sportief tintje te geven!

Favourite moment: Barbecue with the family!
bbqZaterdagavond was het tijd voor gezelligheid met de familie. Met heel wat lekkere hapjes maakten we er een gezellige avond van. Mijn lekkerste ronde zie je op de foto. Een zelfgemaakte koude pastasalade met tonijn, watermeloen en huzarensalade op een stokbroodje. Smullen!

Favourite view: Uitzicht vanuit mijn studentenappartementje!

viewSamen met zijn viertjes wonen we in een appartementje in Nijmegen. Wauw, wat ben ik gelukkig met ons uitzicht. En natuurlijk is het extra mooi bij zonsondergang!

Favourite look – Denim
denimmKorte spijkerbroekjes, spijkerblousjes of een gewone jeans. Vaak draag ik een item in spijkerstof Om een outfit net een wat stoerder tintje te geven. Op deze foto draag ik een shortje van de Pull and Bear en een jasje van de Forever 21.

Wat waren jouw favoriete momentjes van afgelopen week?
Fijn weekend!

Liefs,

Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie