Friday Favourites #5

Alweer is er een week voorbij. Een week waarin het zonnetje veel scheen en de Paralympische Spelen begonnen. Een week met voor mij een vol werkweekend, twee hardlooptrainingen en heel wat uurtjes studeren. Mijn favoriete momentjes van afgelopen week ik heb ik op een rijtje gezet. Iets met bijslapen, een lekker nummertje en chocolade, véél chocolade!

Favourite moment

Photo by freestocks.org on Unsplash

Mijn favoriete momentje van de week? Dat was het moment dat ik afgelopen weekend klaar was met werken. Ik kan je vertellen dat een werkweekend van 16 uur in de horeca met een benentraining tussendoor (is ook niet zo slim, ik weet het) vermoeiend is. Dan ben je blij dat je na een warme douche je beentjes omhoog kunt gooien! Netflix aan and chill!

Favourite breakfast
img_5711
Omdat een schepje chocolade eiwitpoeder nog niet genoeg was.. Zoals je misschien wel eerder hebt gelezen ben ik fan van chocolade. Ik start dan ook het liefst de dag met het ontbijtje dat je ziet op de foto. Chocolade in combinatie met fruit in een havermout-ontbijtje. Jip was happy!

Favourite uitslaapochtends.JPGEn na mijn werkweekend had ik weinig tijd om bij te komen. Mijn studieweek begon namelijk meteen. Hoewel ik op dit moment veel zelfstudie moet doen en dus weinig contacturen heb was het de maandag en de dinsdag best wel zwaar. Ik heb voortaan op de maandagavond colleges… WHUT? En dan begin ik dinsdagochtend weer. Op zich prima als je het de rest van de week rustig hebt. MAAR. Ik kreeg informatie over mijn afstudeerjaar. Verslag hier, scriptie daar, stage hier en eindgesprek daar… HELP! Fijn vond ik het dan wel dat ik de dag erna lekker kon uitslapen! (Zodat alle informatie eventjes kon zakken;) )

Favourite runningsong


Ja ik zeg er met opzet bij ‘runningsong’ omdat ik hardstyle eigenlijk alleen tijdens het hardlopen luister. Ik ben zelf niet zo van de ‘harde’ muziek maar tijdens het rennen vind ik het heerlijk. Wil je een run skippen omdat je denkt dat je moe bent? Zet dan eens een hardstyle remix op tijdens het rennen en ik kan je vertellen dat je energie krijgt! Waarschijnlijk dat je na je run wel écht moe bent maar hé, dan ben je al geweest;) DOEN DUS.

Wat was jouw favoriete momentje van de week?
Laat het me weten!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie