Heb ik mijn doelen van 2016 al behaald?

5.JPG
Ook al is het nog zomerweer, de maand september is alweer begonnen. De pepernoten liggen in de winkels, er kan al geshopt worden uit de wintercollectie en het nieuwe schooljaar is alweer begonnen. Zoals je in deze blog kunt lezen stelde ik aan het begin van dit jaar een aantal doelen vast. Een aantal dingen die ik in het jaar 2016 wilde gaan bereiken. In deze blog blik ik terug op mijn gestelde doelen. Wat heb ik dit jaar al bereikt en waar ‘moet’ ik volgens mijn lijstje nog aan werken?

1. ‘Out of my comfort zone’
Dit was mijn eerste doel die ik aan het begin van dit jaar stelde. Met ‘out of my comfort zone’ bedoelde ik het uitproberen van nieuwe sporten en het ontmoeten van nieuwe mensen.  Dit doel is natuurlijk redelijk abstract. Echter kan ik wel stellen dat ik afgelopen maanden nieuwe mensen heb leren kennen. Zo ben ik laatst naar een evenement geweest waar ik andere bloggers heb ontmoet die ik nog niet eerder in real life had gesproken.Wat ik wel nog meer wil doen is andere sporten uitproberen. Zo lijken crossfit, bootcampen en TRX mij leuk om te doen. Welke sport moet ik volgens jou echt een uitproberen?

2.Blijven bloggen!
Dit was doel nummer 2 van dit jaar. Zoals je ziet gaat dit nog steeds goed!:)

3.Balans houden
Afgelopen zomer vloog ik een aantal weken ‘een beetje uit de bocht’. Hierbij denk ik aan het heerlijke eten tijdens mijn vakantie in Griekenland, de biertjes tijdens de Vierdaagse feesten in Nijmegen en de andere lekkernijen die er waren tijdens de andere zomerfeestjes. Maar daarbij ben ik ook nog veel blijven sporten. EN DAN KRIJG JE BALANS! Gaat ook goed dus!

4.Een halve marathon rennen
Dit is me afgelopen juni gelukt en daar ben ik nog steeds erg blij mee! Daarentegen ging de run zelf minder oke. De oorzaak hiervan en wat meer details kun je lezen in dit uitgebreide verslag van de wedstrijd.

5.Achter die bal aan rennen (voetballen)
Dit heb ik nog wel een aantal maanden gedaan maar heb toch besloten hier een jaartje mee te stoppen. Hoewel voetballen nog steeds mijn passie is, was dit lastig te combineren met mijn studie (afstudeerjaar), mijn werk en sociale contacten. Maar later wil ik dit weer gaan oppakken!

6. Tien pull ups kunnen doen
Hier ben ik nog mee bezig. Momenteel kan ik er 8. Gelukkig duurt het jaar 2016 nog wel een aantal maanden! 😉

Had jij aan het begin van dit jaar doelen voor jezelf gesteld? Denk jij daar dan nog wel eens aan?

Liefs,
Jip

There is 1 comment for this article
  1. Laura 14 september 2016 16:05

    Wat heb jij een ontzettend mooi gespierde rug! Ik vind het erg leuk om je te volgen, lekker down to earth!

Geef een reactie