Eventverslag: ‘Hardlopen met Evy, chillen in de hottub en quinoaburgers.’

Voor mij als Brabantse ligt Amsterdam helaas niet om de hoek. Toch ben ik afgelopen zaterdag de trein ingestapt om de reis af te leggen naar het Amsterdamse bos. Ik had namelijk een event van VSM. Gelukkig was de reis niet voor niets want met een tevreden blik kan ik terug kijken op deze (zonnige!) dag. In deze blog vertel ik je wat we deze dag allemaal hebben gedaan! In ieder geval iets met bootcampen, hottubs en quinoaburgers…

dsc_0475
DSC_1074.jpg
Na een kwartier als een kip zonder kop door het bos te hebben gelopen, was ik eindelijk aangekomen op de juiste locatie in het Amsterdamse bos. (Wat is dat bos groot!) Maar het zonnetje scheen en ik zag vanuit de verte al de gedekte lunchtafels met fleurige bloemen en de hottubs klaarstaan. Dit beloofde in ieder geval veel goeds!

vsm-foto-5-logo
Voordat we begonnen met de bootcamp en hardlooptraining kregen we ieder een eigen outfit. En wat voor eentje! Een hardloopbroek van NIKE (Power Epic Lux) en een shirt van de H&M. Evy Gruyaert (van de ‘hardlopen met Evy-app’) gaf een welkomstpraatje en daarna werden we meteen aan het werk gezet.

dsc_0838-animation

dsc_1017

DSC_0689.jpg
We startten natuurlijk met een warming-up. Hoewel de lange hardloopbroek van NIKE een perfect item is voor mijn najaarsgarderobe, had ik (en ik gok de rest ook) het nu al redelijk snel warm. Na de warming-up werden we allereerst hard aangepakt door Robin van Energy Lab. Burpees, squats, push-ups en planks, al die ‘leuke’ oefeningen kwamen allemaal aan de orde tijdens deze bootcamp.

Omdat we volgens de trainers nog niet genoeg zweetten kregen we erna ook nog een intervaltraining gegeven door Ine. Rennen in snel tempo en rustig joggen werd afgewisseld.

DSC_1295.jpg

dsc_0484Hierna was het tijd voor ontspanning. We plonsden van het koude bad snel over naar de hottub. Dit was fijn kan ik je vertellen. Ook kregen we informatie over verschillende VSM producten. Als sporter hebben je spieren het soms zwaar te verduren. Fijn dat er producten zijn die je spieren helpen soepel te houden, te verzorgen en eventueel af te koelen. Op www.vsm.nl kun je meer informatie krijgen over de VSM producten.

dsc_0952
dsc_1299
dsc_1336

Maar de dag was nog niet voorbij. Na het zweten en het ontspannen stond er een uitgebreide lunch op ons te wachten. Alle credits van deze lekkernijen gaan geheel verdiend uit naar Sofie_eats. Van quinoaburgers tot een courgetti salade en van speltboterhammen tot griekse yoghurtjes met fruit. Ik vond het in ieder geval heerlijk!

vsm-foto-4-logo

dsc_1186

 

Met vermoeide benen, een volle maag en een goed gevulde goodiebag vertrok ik weer richting brabant.

Nogmaals bedankt!
VSM, Energylab, Evy Gruyaerts, Sophie_eats en Mediaxplain

There is 1 comment for this article
  1. Pingback: Inspiratiepost: Fashionable sportleggings – Jipsanders.com

Geef een reactie