Inspiratiepost: Fashionable sportleggings

Dit keer een fashionblog met inspiratie voor sportleggings! Heb je er eigenlijk nog eentje nodig? Kijk dan snel verder!;)

NIKE POWER EPIC LUX
Afgelopen week ontving ik tijdens het VSM fit event deze sportlegging van Nike. Deze hardlooplegging heeft een brede band om de heup waardoor de broek niet afzakt tijdens het sporten. Ook heeft de legging aan de achterkant een zakje waar zelfs je telefoon in past (handig!). De sport leggings van Nike vind ik een goed voorbeeld van het feit dat een sportbroek zowel comfy als fashionable kan zijn. Ik ben fan!
fullsizerender-78

printedsportfashion.jpg

Jogha – CONCRETE FLORA LONG TIGHT
Ik had graag meerdere sportbroeken van Jogha willen selecteren maar dan wordt mijn lijstje iets te lang. Ook dit merk heeft vaak sportitems met net een ander tintje. Denk aan een stoere print of gave kleuren. Deze ‘concrete flora long tight’ vind ik gaaf door de lieve bloemenprint in combinatie met de stoere zwarte strepen aan de zijkant. LIKE!
jogha1

Berhska – technische sportlegging
Rood vind ik een hele sterke kleur. Vaak omschreven als kleur van de fysieke energie, passie en verlangens. Deze kleur in combinatie met het statische zwart zorgt voor een stoere uitstraling. Let’s go!bershka

Under Armour – Dameslegging UA Fly-By Printed
Ik eindig deze inspiratiepost met deze sportlegging van Under Armour. Zwart én stoer!
underamour.jpg

Van welke winkel/welk merk is jouw favoriete sportlegging?
Laat het me weten!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie