Friday Favourites #6

Waarschijnlijk is het nu toch écht genoeg geweest. Dan heb ik het over het zomerse weertje in Nederland. Afgelopen week heb ik er gelukkig nog éxtra veel van kunnen genieten.  Zo ging ik (weer) met mijn boek en handdoekje richting het strandje en dronk ik koude drankjes op terras tijdens een citytripje naar ons buurland. Mijn favourites van afgelopen week lees je in deze blog!

Favourite run: 20 kilometers op de maandagmorgen!
jip.png

20?? Ja 20! Als ik het getal nu zie staan schrik ik er nog steeds een beetje van. Mijn planning was een ronde te maken van zo’n 15 kilometers. Doordat ik iets verder van huis raakte dan verwacht, (Ja Jip kan nog steeds verdwalen in haar eigen woonplaats) werd deze ronde uitgebreid naar zo’n 18 kilometers. Toen mijn runningapp eenmaal deze afstand omriep dacht ik: ‘FACK IT! Ik ga verder tot de 20’. Mijn benen waren enigszins vermoeid (logisch) maar met mijn conditie zat het eigenlijk wel prima. Voor mijn gevoel had ik de week niet beter kunnen starten en deze run krijgt dus zonder twijfel een plaatsje in dit favourites-rijtje.

Favourite snack: Clean protein bar – Body and Fitshop
cleanproteinbar.JPG
Body and fit heeft een nieuwe smaak van de Clean protein bars geïntroduceerd: peanutbutter and chocolate. Ik ben fan!

Favourite City: Antwerpen!
Hoewel ik me helemaal thuis voel in mijn Brabantse geboorteplaats en in mijn studentenplekje in Nijmegen ben ik ook fan geworden van deze stad! Afgelopen week ging ik samen met mijn vriend twee dagen op avontuur in Antwerpen. We hebben de stad uitgebreid verkend en kwamen onder andere het volgende tegen: historische straatjes, een mooie klokkentoren (Onze-Lieve-Vrouwekathedraal), de Schelde, de typische Belgische cafeetjes met honderden verschillende bieren en tientallen tentjes met échte Vlaamse frieten…  Ja, voor al deze dingen die heb zojuist heb opgenoemd ga ik graag nog een keertje terug. Hieronder een paar fotootjes voor de sfeerimpressie:
ant1ant2ant3ant4
Favourite shop: Pet – Urban Outfitters
pet

Deze pet vond ik bij een van mijn favoriete winkels: Urban outfitters! Ik droeg toen ik een klein meisje was ALTIJD een petje. Als je me een beetje kent dan weet je ook dat ik fan ben van panterprint. Met dit petje in panterprint pak ik mijn trend van vroeger weer helemaal op! 😉

Favourite food: Uhmm.. Al het eten dat ik in Antwerpen op heb?!

fullsizerender-2fullsizerenderimg_5981fullsizerender-1

Logisch toch dat ik niet kon kiezen tussen Vlaamse frieten, burgers, Belgische biertjes en pizzaaaaa! 🙂

Na deze heerlijke week met mijn post-mini-vakantie is het toch écht tijd om de draad weer op te gaan pakken. Met uitzicht op een drukke studieplanning en een halve marathon moet dat wel goed komen..

Wat was jouw favoriete momentje van afgelopen week?
Laat het me weten!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie