Fashion inspiratiepost: Laten we het ‘petjes-tijdperk’ een nieuw leven inblazen!

Naar school, tijdens het buitenspelen of op bezoek bij oma. Ik droeg als klein kind ALTIJD een petje. Blauwe, groene of roze… de ‘petjes-lade’ in mijn kast was tot de rand gevuld. Toen ik naar de middelbare school ging, was de trend voor mij plotseling over. Geen enkel meisje droeg daar een petje en als nieuwe brugklasser koos ik toch maar voor een veilige stijl.  Het ‘petjes-tijdperk’ was daarmee voorbij…

Tot afgelopen week! Want tijdens een bezoekje aan de geweldige stad Antwerpen kwam ik een wel heel gaaf petje tegen. Het was liefde op het eerste gezicht. DEZE HOORT BIJ MIJ. Het petje past precies bij mijn huidige stijl waardoor ik op het idee kwam mijn ‘petjes-tijdperk’ een nieuw leven in te blazen. In deze fashion inspiratie post zet ik… (jullie raden het waarschijnlijk al) een aantal hele toffe petjes op een rijtje!

Urban outfitters ‘REASON’- LEOPARD pet

Dit is dat ‘liefde-op-het-eerste-gezicht petje’ dat ik tegenkwam in Antwerpen. Stoer, een zwarte cap en een panterprint.. LOVE IT! Ik kocht het petje bij Urban Outfitters (wat ook meteen één van mijn favoriete winkels is!)

Von Dutch Trucker Hat
vondutchurbanoutfitters

‘I’ll stop wearing black when they invent a darker colour.’ Ook dit petje kwam ik tegen bij de Urban Outfitters. Zoals je misschien al weet ben ik fan van zwart. Het is dat mijn portemonnee het niet leuk vond anders had ik ze allebei ingeslagen. Deze pet kun je naar mijn mening met alles combineren! Hij staat in ieder geval op mijn wishlist;)

Charlie southern: TEAM RIGGINS hat
teamriggins.jpg

Dit item van TEAM RIGGINS vind ik heel tof door het materiaal waarvan het petje is gemaakt. De grijze stof in combinatie met het stoere lettertype van ‘Team Riggins’ zorgt ervoor dat ik dit petje ook wil hebben. Zodat ik mijn ‘petjes-lade’ weer tot de rand kan vullen!;)

Mood Baseball Cap
forever21mood

Omdat je met een basic zwart petje en een aantal stoere letters nooit fout zit…

Fashion Essential 940 NEYYAN – NELLY.COM
nellyblauwEen keer een kleurtje! Deze donkerblauwe kleur zou ik combineren met een stoer spijkerjasje of een gave jeans!

KATHERINE ALIEN PATCH BASEBALL CAP
brandymelville

Het logo op dit petje maakt het naar mijn mening allemaal nét ff wat anders. HEBBEN!

BLACK CAP
howlandblack

En ik sluit deze inspiratiepost af met.. (hoe kan het ook anders) een zwarte pet. Combineer dit item van ‘Howland’ met een stoer leren jasje en je bent klaar om te ROCKEN!

Draag jij als meisje wel eens een petje? Ik zeg doen!
Dan starten we gezamenlijk een nieuw ‘petjes-tijdperk’! 🙂

Liefs,
Jip

 

be the first to comment on this article

Geef een reactie