Oordopjes tijdens het hardlopen.. (+kortingscode!)

oortjes2
Als je net als ik naar muziek luister tijdens het hardlopen dan herken je het waarschijnlijk wel. Oordopjes die iedere keer ergens achter blijven haken of in een onmogelijke knoop komen. Of denk aan oordopjes die om de twee seconde uit je oren glippen. Nee, dat wil je niet hebben tijdens het rennen..

Ik heb slechts één paar oortjes die voor mij ‘heilig’ zijn. Dit (merkloze) setje vond ik een tijd geleden onder in een lade maar is een van de weinige oordopjes die perfect in mijn oren blijven zitten. Dat is toch wel essentieel voor als je aan het rennen bent. In deze blog dus een stukje over oordopjes tijdens het rennen:

Al jaren ren ik met ‘normale’ oordopjes. Gewoon omdat ik deze oortjes gewend ben en nooit met andere had gerend. Afgelopen week testte ik een setje draadloze oortjes en ik moet zeggen: Ik ben helemaal fan!

De draadloze oordopjes waar ik vorige week mee liep zijn van het merk Sudio Sweden. Mijn oordeel na het rondje hardlopen luidt als volgt:
‘Ze blijven perfect zitten, zijn handig in gebruik én ze zien er ook nog eens tof uit!’
Ik schrijf niet vaak een blog waarin ik de nadruk leg op één specifiek product maar dit keer maak ik toch écht een uitzondering.

Over welke product ik het dan heb? –> De oordopjes van Sudio Sweden genaamd: ‘VASA BLÅ’. Ik heb ze in de kleur ‘rose gold white’. De oordopjes verbind je makkelijk door middel van bluetooth. De muziek klinkt duidelijk en je kunt gemakkelijk met het volume variëren. Bovendien bevat het setje ook een handig clipje. Dit clipje kun je (zoals te zien op de foto) gemakkelijk in je haar of op een kledingstuk bevestigen. Op deze manier blijven de oortjes nog beter zitten. Via je telefoonscherm kun je het batterijpercentage van de oordopjes zien en door middel van een USB-kabel kun je de oortjes opladen.

oortjes1.JPGoortjes4.JPG

Tijdens het rennen heb ik ook even de belfunctie getest. De oordopjes maakte makkelijk verbinding maar ik hoorde van de persoon aan de andere kant van de lijn  dat ik moeilijk te verstaan was. Wellicht kwam dat door de wind en/of mijn gehijg. 😉 Ik moet zeggen dat ik de oortjes wel aan de prijzige kant vind. Geheel logisch naar mijn mening want het is niet ‘zomaar’ een setje oordopjes. Toch begrijp ik dat het voor sommige een drempel kan zijn om ze aan te schaffen. Om die drempel net iets te verlagen heb ik voor jou een kortingscode! Met de volgende code: jip15 krijg je namelijk 15% korting op een setje!

Luister jij naar muziek tijdens het sporten?
Zoja, wat voor oordopjes raad jij aan?

Liefs,
Jip

oortjes.JPG

 

There are 2 comments for this article
  1. Irma 21 september 2016 20:04

    Ik moet me eeeecht inhouden om deze niet meteen te bestellen haha

  2. Pingback: Friday Favourites #7 – Jipsanders.com

Geef een reactie