Friday Favourites #7

Favourite breakfast – havermout met cookies
koekjes
Ja ik ben een koekjesmonster. Mijn moeder had afgelopen week van die te lekkere mini chocolate-chip koekjes gekocht. Ik had nog een zakje proteïnepoeder van Body and fit in de smaak ‘cookies and cream’ in de kast liggen. Dit bracht me op het idee om een koekjesontbijt te maken. Ik kan je vertellen, het was lekker! Hoe ik de basis van mijn havermoutjes maak, kun je in deze blog lezen.

Favourite moment – ‘Als al je lessen opeens uitvallen!’
Omdat het anders niet met mijn stage te combineren is heb ik voortaan op de maandag in de avond lessen. Het liefste plof ik ’s avonds lekker in mijn joggingspak op de bank of ga ik iets leuks doen met vrienden. Helaas moet ik mijn maandagavond mijn tijd besteden in de collegebanken . Afgelopen week zat ik al heel de dag op te hikken tegen een avond in de collegebanken. Tot mijn grote verrassing werden beide colleges onverwachts gecancelled. Resultaat? BRA OFF, HAIR UP AND SWEATS ON!

Favourite run – 10 kilometers over de 5 bruggen in Nijmegen (Bruggenloop 2016)
bruggenloop
Afgelopen woensdagavond liep ik met honderden anderen de Bruggenloop in Nijmegen. Het was perfect hardloopweer en het ondergaande zonnetje maakte de route over de vijf bruggen in Nijmegen nóg mooier. Énnnnn voor mij niet onbelangrijk: Ik heb een nieuwe Personal Record!! Mijn tijd was namelijk 49:38. Dit is de eerste keer dat ik een 10 kilometer onder de 50 minuten ren! Daar ben ik blij mee aangezien de geplande halve marathon steeds dichter bij komt!

Favourite training in the gym – Legday met huisgenootje
legday
Behalve sporten in de buitenlucht, dook ik deze week ook het krachthonk weer in! Samen met mijn huisgenootje hebben we onze billen en benen flink laten werken! Wie wil mij de komende dagen dragen?

Favourite post workout food – Pasta pesto
pastapesto
Na het sporten verlang ik nóg méér naar geen goed vullende maaltijd. Na de zware benen en billen training met mijn huisgenootje was dit het geval. IK HAD HONGER. Ik maakte ik deze heerlijke maaltijd. Die ik na een frisse douche in mijn joggingspakkie op at. Ik maakte een pasta van volkoren fusilli met gerookte kipfilet. Als groenten voegde ik champignons en wortel toe en als saus gebruikte ik een lepel pesto en een lepel hüttenkäse. Een snufje zout erover heen en ik kon aanvallen!

Favourite gadget – Draadloze oortjes ‘Sudio Sweden’
oortjes4
Afgelopen week schreef ik een blog over het rennen met oordopjes in. Van de oordopjes die je op de foto ziet ben ik helemaal fan! De dopjes blijven perfect zitten, zijn praktisch en zien er ook nog eens tof uit! In deze blog vertel ik meer over de draadloze oordopjes van Sudio Sweden én heb ik een 15% kortingscode voor je!

Wat waren jouw favoriete momentjes afgelopen week?

Liefs,

Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie