Friday favourites #8

Yesss, het is weer zover! Het weekend is weer in zicht. Mijn favoriete momentjes van afgelopen week heb ik weer op een rijtje gezet. Iets met mijn favoriete avondeten, een liedje dat vaak op repeat staat en plaatjes die mij inspireren!

Favourite exercise in the gym – pull upspullupsOndanks dat ik deze oefening al een tijdje niet gedaan had, blijft ‘ie zeker bij mijn favorieten staan! Helaas is het pull-up apparaat in mijn sportschool vaak bezet. Als ik dan eerst een andere oefening ga doen dan zijn mijn armen al niet meer in staat om meerdere pull ups te kunnen…
Mijn doel is 10 herhalingen! ZONDER hulpmiddelen als banden of gewichtjes. Hoeveel ik er momenteel kan? 8. Ik moet dus nog wel eventjes blijven oefenen. Wil jij nu ook leren om pull ups te doen? Ik kan je uit ervaring vertellen dat het begin het lastigst is. Maar als het eenmaal lukt dan zal het steeds makkelijker gaan! In deze blog schreef ik op welke manieren je het kunt oefenen.


Favourite dinner – Magioni pizza!pizzaEen pizza gebaseerd op bloemkool? In eerste instantie werd ik er niet heel warm van. Maar oke, niet geprobeerd is altijd mis. Ik belegde de bloemkoolbodem van Magioni met tomatensaus, mozzarella, gerookte zalm, courgette, paprika en zongedroogde tomaatjes.  Wat ben ik blij dat ik deze lekkernij heb uitgeprobeerd! Is deze pizzabodem écht gebaseerd op bloemkool?! Dit receptje is zeker voor herhaling vatbaar. Thanks Magioni!

Favourite song – Sak Noel & Salvi ft. Sean Paul – Trumpets

Als ik dit liedje draai krijg ik spontaan zin om de stad in te gaan! Wie gaat er met me mee?

Favourite ‘chocolademomentje’ – zelfgebakken bananenbrood
chocoEens in de week gooi ik wat ingrediënten in een kom, mix ik dit door elkaar en zet ik het in de oven. Hoewel de basis van een bananenbrood hetzelfde is kun je eindeloos variëren. Denk aan allerlei soorten fruit, verschillende noten, dadels, honing, kokosrasps en…. cacaopoeder! Deze week gooide ik twee lepels cacaopoeder bij de basisingrediënten. Een goede beslissing want…. Jip én chocolade… Dat is altijd een match! Het gehele recept van een bananenbrood (de basis) schreef ik uit in deze blog.

Wat waren jouw favoriete momentjes van afgelopen week?
Laat het me weten!

Liefs,
Jip

 

 

 

be the first to comment on this article

Geef een reactie