Friday favourites #10

Eindelijk, daar was ie dan! De week van de halve marathon Eindhoven 2016. Dé wedstrijd waar ik samen met mijn hardloopmaatje maandenlang voor heb getraind. We waren er helemaal klaar voor! Verder was het een week waarin ik de boeken in dook. Ik zat uren achter mijn bureautje verslagen te typen en mijzelf voor te bereiden op weer een tentamen. Daarentegen had ik als afsluiting wel een leuk feestje op de planning staan. Mijn favorieten van deze week kun je lezen in deze blogpost!

Favourite run: halve marathon Eindhoven 2016
finish
Zonder enige twijfel staat op nummer 1: de halve marathon van afgelopen zondag! Ja, dat was écht mijn meest favoriete momentje van afgelopen week. Samen met mijn hardloopmaatje hebben we de 21 kilometers uitgerend! Zoals je op de foto wel ziet, we waren blij. Blij dat het ons gelukt is en blij dat we dit samen konden en mochten doen. Na het ophalen van onze medaille zette we het feestje voort op het Stratumseind! (Ook al konden onze benen dat eigenlijk niet meer zo goed aan :p )

Welke eindtijd we hebben behaald en hoe de halve marathon precies verliep, heb ik uitgebreid beschreven in deze blog! (Voor als je dit leuk vindt om te lezen;)

Favourite moment with the family – Uiteten
fullsizerender-96N
a het rennen was deze leuke dag nog niet voorbij. Na het feestje op het Stratumseind ging ik door naar mijn familie. Onder het genot van lekkere hapjes en drankjes sloten we deze week af. Ja, dit was een topdag.

Favourite moment: snack – chocolade pepernoten!
fullsizerender-101Afgelopen week had ik mijn vriend de taak gegeven de boodschappen te doen. Waar hij mee thuis kwam? Juist je raadt het vast al. Deze kilo zak chocoladepepernoten! Hier kon ik natuurlijk niet lang van afblijven, want als ik ergens fan van ben… Jip was even dolgelukkig. En daarna helaas ook misselijk.

P.s. Ik pik altijd de witte chocoladepepernoten eruit. Welke is jouw favoriet?

Favourite party: Nachtcollege Nijmegen
fullsizerender-102Na een hele week met de neus in de boeken was het eindelijk tijd voor wat afleiding. Na mijn laatste studie uurtjes maakten mijn huisgenoot ons klaar voor een avondje ontspanning. Dit deden we met dansjes op Nachtcollege in Nijmegen. Ik kan je vertellen het was een leuk feestje! Het zorgde er wel voor dat ik de dag erna pas om 15:00 mijn bed uitkwam (Ja klopt, dat is nog geen drie uur geleden..Oepsie). Maar ook al ben ik vandaag niets waard, het feestje is geslaagd!

En dan nu, weekend!
Wat was jouw favoriete momentje van afgelopen week?
Laat het me weten!

Liefs,
Jip

 

be the first to comment on this article

Geef een reactie