Latest posts

WINACTIE: E-book FIT.nl (T.w.v. 29,95 euro)

fitmethodeWeet je niet hoe en waar je moet beginnen? Met sporten en/of ‘gezond’ eten?  Zoals de titel al zegt staat in dit boek ‘een stappenplan’ beschreven voor een fit lichaam. Voorbeelden van fitness- en voedingsschema’s worden gegeven. Maar ook vragen als: ‘Maakt het eten van koolhydraten mij dik?’ , ‘Hoeveel sets & herhalingen moet ik doen?’ en ‘Hoeveel rust moet ik nemen?’ worden uitgebreid beantwoord. Ik mag van FIT.nl twee maal een boek weggeven! Wat je daarvoor moet doen? Dat vertel ik je in deze blog!

Door wie is het boek geschreven?
Het e-book is samengesteld door www.fit.nl. Het boek is geschreven door personal trainers, fysiotherapeuten, sportdiëtisten, wetenschappers en andere professionals.

Wat staat er allemaal in?
Er worden voorbeelden van  fitnesschema’s gegeven. Zowel voor mannen als voor vrouwen. Zowel voor beginners als voor gevorderden. Ook staan er voorbeelden van voedingsschema’s in. Er wordt hierbij uitgebreid uitleg gegeven over onder andere koolhydraten, eiwitten en vetten.


Verder wordt er ingegaan op de antwoorden van de volgende vragen:
– Hoe vaak moet ik eten op een dag?
– Waarom is focus zo belangrijk?
– Hoe vaak moet ik van schema wisselen?
– Hoeveel sets & herhalingen moet ik doen?
– Hoe vaak moet ik trainen?
– Wanneer verbrand ik vet?
– Hoeveel rust moet ik nemen?
– Maakt het eten van koolhydraten mij dik?

Mijn mening over het boek:
Ik vind het een overzichtelijk boek met antwoorden op relevante vragen. Ik vind het fijn dat er zoveel oefeningen in staan verwerkt. Ik volg zelf geen vast trainingsschema maar kan hier wel veel inspiratie uit halen! Het boek oogt voor mijn gevoel ook compleet. Wat ik daarmee bedoel? Er wordt informatie gegeven over allerlei onderdelen. Zo wordt er niet alleen informatie gegeven over voeding en sporten. Maar ook over het nemen van rust, de nodige focus, de juiste uitvoering van oefeningen en hoe veranderingen tot een gewoonte kunt maken. Bovendien is er rekening gehouden met verschillen voor mannen en vrouwen en verschillen tussen beginners en gevorderden. Daarentegen wil ik wel vermelden dat de voedingsschema’s VOORBEELDEN zijn. Als ik kijk naar mijn eetpatroon dan is dit niet te vergelijken met  deze voorbeelden. Logisch, want iedereen eet anders. Houd daar rekening mee;)

Hoe kun je het boek winnen?
Lijkt het je nu interessant om antwoord te krijgen op al die vragen? Om voorbeelden te kunnen zien van fitness/voedingsschema’s? Zoals ik al zei mag ik van FIT.nl twee keer een boek weggeven!

Het enige wat je moet doen is een reactie achter laten onder deze post. Wat voor een reactie? Dat laat ik geheel aan jou!  Dit kan je favoriet fitnessoefening zijn, je lekkerste recept of misschien een idee waar ik volgende keer een blog over kan schrijven.

Ik ben benieuwd naar jullie reacties.
Volgende week zondag maak ik de winnaars bekend!

Liefs,
Jip

Advertenties

5 Comments on WINACTIE: E-book FIT.nl (T.w.v. 29,95 euro)

 1. Dit lijkt me een handig en leuk boek!
  Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in voeding en trainingschema’s dus ik wil hem zeker winnen!

  Liked by 1 persoon

 2. Wouw wat ben ik benieuwd geraakt door dit boek. Ook erg fijn dat ik jou mening heb kunnen lezen. Zoals meteen de eerste zin al zegt ‘Weet je niet hoe en waar je moet beginnen?’ Nee, dat weet ik niet! Heb heel veel ideeen opgedaan en gelezen op internet .. maar een echte houvast zou erg fijn zijn. Ik hoop daarom dat ik met dit boek antwoord krijgt op de vragen die ik heb en hiermee me doel kan bereiken. Je vraagt in je blog wellicht ideeën voor een volgende.. nu komen de feestmaanden eraan en wordt er dan best veel gegeten. Vooral lastig om je er dan aan te houden. Daarnaast de motivatie omdat je nu denk ‘ach het is bijna winter’ en ‘ik kan beter weer in januari beginnen’ .. ben benieuwd naar de motivatie om er toch voor te gaan!

  Liked by 1 persoon

 3. Heel graag!! Ben erg benieuwd naar dit e-book. Hopelijk motiveert het mij net zo erg als jou instagram account om zo fit mogelijk te worden.

  Liked by 1 persoon

 4. Lijkt me een hele mooie aanvulling bij de rest. Als diëtist in opleiding kan ik dit boek goed gebruiken en zelf lekker aan de slag met de trainingsschema’s. kan geen winterdipje tegenop💪

  Liked by 1 persoon

 5. Heee Jip! Het lijkt mij echt super gaaf om dit te winnen. Ik ben inmiddels van ondergewicht naar een goed gewicht gegaan, door lekker gezond te eten en me te richten oo spieropbouw! Ik ben van 80 , naar 40 naar 58 gegaan! Ik zou heel graag nog meer willen halen uit het sporten, nog meer aankomen in spiermassa en me. Of beter ontwikkelen! Ik loop de laatste tijd een beetje vast in me workouts en doe steeds het zelfde waardoor ik merk dat ik het niet meer me spieren opbouw. Ik hoop door dit boek te winnen dat ik mezelf nog meer kan ontwikkelen en nog meer uit het sporten kan halen! Super gaaf dat je dit weg mag geven en ik hoop echt dat ik het win! Xx Esme

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Winnaars E-book fit.nl – Jipsanders.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: