Friday favourites #11: ‘8 Favourites voor als je ziek bent.’

Geen berichtjes als ‘Ga ook lekker een rondje rennen!’, ‘Nu jij nog!’ of ‘Denk aan dat heerlijke gevoel als je klaar bent’! Afgelopen week zag je ook geen vrolijke selfie van mij voorbij komen en plaatjes van havermoutjes al helemaal niet. Daarentegen lag ik de hele week met een buikgriep in bed. De enige meters die ik heb gemaakt waren van mijn warme bedje naar het toilet en het enige wat ik binnenkreeg waren beschuitjes, crackers en aspirientjes… Starend naar het plafond heb ik mijn weekje doorgebracht. Nu is het weekend weer in zicht en dus tijd om terug te blikken naar mijn favourites van afgelopen week… Uhhh favourites?!

Eerlijk maar misschien niet geheel verrassend, op een favoriet liedje na heb ik niet veel favourites van afgelopen week. Om toch nog in de positieve stemming te blijven, blik ik terug op een aantal favoriete momentjes voor als je ziek bent!

1. Dat moment dat de pijnstillers beginnen te werken..
pijnstillersIk lag in mijn warme bedje met pijn in mijn buik, hoofd, rug… zeg maar overal. Ik besloot twee van die roze smarties te nemen en een kwartiertje later voelde ik de pijn wegzakken. JAAAA, eindelijk! Welterusten.

2. Dat moment dat je eindelijk weer wat kunt eten..
DSC_0096.JPG

Ongeveer 6 crackers at ik verdeeld over de hele dag. Normaal zou dat niet eens genoeg zijn voor mijn lunch. Ook nu ik iets beter ben word ik al duizelig bij het idee. Een favoriet momentje is dan ook toen ik weer wat kon eten. Ook al was het nog maar een klein appeltje of een boterhammetje met pindakaas! #FOODLOVER #TEAMALWAYSHUNGRY

3. Dat moment dat je in je warme bedje ligt en het vieze Nederlandse weer buiten ziet..
viesweer
*Jip draait zich nog een keertje om.*

4. Dat moment dat je eindelijk weer een keertje naar buiten kunt..
Mensen zeuren veel dat het koud is, maar ik kan je vertellen: er is niets fijner dat een fris windje in je gezicht na drie dagen binnen zitten! 

5. Dat moment dat je je bedje hebt verschoond..
bed.JPG
Haleluuja! In bed liggen als je ziek bent is fijn. Maar in een schoon bedje liggen terwijl je ziek bent is hemels! Hallo WINTERSLAAP.

6. Dat moment dat je voor de verandering een nacht doorslaapt..
Zie ik nu lichtstralen tussen het gordijn door mijn slaapkamertje binnen vallen? Heb ik nu echt de hele nacht doorgeslapen? YESS!

7. Dat moment dat je van je studiegenootje hoort dat de gemiste les totaal niet nuttig was..
Fjieuw, ik hoef dus niets in te halen. Dat scheelt.

8. Dat moment dat je alle tijd hebt om Youtube filmpjes te kijken..
youtube.JPG
Voor mijn gevoel heb ik echt alles maar dan ook echt alles gezien. Van alle vlogvideo’s tot videoclips en van de gekste pranks tot alle kattenfilmpjes.

Ziek zijn is niet leuk. Maar ook dan kun je dus favoriete momentjes hebben! #positivevibes!

Heb jij wel een leuke week gehad?
Laat me weten wat je favoriete momentje was!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie