WINACTIE 15.000 volgers Instagram!

b

15.000 volgers?! Whattt.. Ik zit te stuiteren op de bank. Want wat gaat het snel. Wat begon als een onschuldige hobby is uitgegroeid tot mijn eigen blog en een instagramaccount met nu dus 15.000 volgers.

Wat leuk dat ik met mijn hobby’s fotografie en sporten zoveel mensen kan bereiken. Ik vond het tijd voor een grote winactie. Omdat ik jullie, mijn trouwe lezers/volgers wil bedanken voor jullie reacties, ideeën en inspiratie.

Wat geef ik weg?
1. Een pakket ter waarde van 50 euro van de Body and fit Shop met daarin:
– Een doos vol ‘Smart bar crunchy’
High protein notenmix
– Whey perfection in de smaak ‘Berry blast’
Sports pancakes
Protein balls
Chocolate syrup – Walden farms
Fitness handschoentjes

Daarbij geef ik nog twee kaarten weg voor de FitgirlFair 2016! Op 6 november zal dit lifestyle event plaatsvinden. #FIT, #FOOD, #HEALTH & #MIND zullen hier samenkomen. Het vindt plaats in het Strand binnen in Breda. Wil je hier nu samen met een vriend/vriendin/familielid heen? Doe dan mee!

Doe je mee?
1. Like dan mijn bijbehorende instagramfoto.
2. Volg mij op Instagram @jipsanders
3. Deel de bijbehorende foto op jouw instagramaccount en tag mij @jipsanders hierin.

Op deze manier weet ik dat je mee doet.

Volgende week woensdag (2 november) maak ik de winnaar bekend!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie