Friday favourites #12

Wat had ik zin in afgelopen week! Niet zozeer omdat ik leuke en spannende dingen op de planning had staan. Maar omdat ik eindelijk weer dingen kon doen. Zo’n weekje ziek zijn zorgt er toch wel weer voor dat je daar dankbaar voor bent. Jeetje, wat is stilzitten niks voor mij. Mijn favorieten van afgelopen week heb ik weer op een rijtje gezet! Iets met pizza in bed (én voetbal!), een nieuw ontdekte serie #verslaving en een nieuwe favoriete playlist…

Favourite dinner: Pizza in bed!
pizzainbed
Om te vieren dat mijn maag eindelijk weer wat voedsel aan kon bestelde ik afgelopen week dit overheerlijke avondmaal! Mijn maag was wel een beetje in de war van deze maaltijd maar ik heb er optimaal van genoten. Pizza bestellen en opeten UIT DE DOOS terwijl je languit in je bed ligt. Kan het nog beter? Ik koos voor een pizza met champignons, salami, ham en paprika. LEKKER! Oja, en zoals ik al zei dit was een afsluiting. Want na deze avond wil ik weer goed gaan eten (dus niet 6 crackers op een dag #buikgriep) en het sporten weer oppakken! Ik ben er klaar voor! Wie doet er met me mee?

Favourite workout: Eerste ‘echte’ workout sinds 3 weken
Untitled.pngJa, daar was eindelijk weer een post-workout selfie! Na drie weken van herstel en drukte heb ik eindelijk weer eens fijn kunnen trainen. Wat voor een gevoel dat geeft? Dat zie je denk ik wel aan de grijns op mijn gezicht. HEERLIJK!

Favourite moment: De spierpijn na deze workout! 😉
fullsizerender-2Het was te verwachten, die spierpijn. Stiekem had ik dat ook wel een beetje gemist. Dat gevoel dat je daadwerkelijk iets gedaan hebt. Rug, buik, borst, billen… OVERAL. Love it.

Favoriete nieuwe serie: Homeland!
homeland
Yep, ik ben een Netflix liefhebber. Helaas was er een verschrikkelijke moment aangebroken. Mijn serie (The killing) was namelijk ten einde gekomen. Wat moest ik nu?! Gelukkig kreeg ik een gouden tip van een vriend –> Homeland! Dit is een Amerikaanse serie over een CIA-agent die ervan overtuigd is dat een Amerikaanse marinier een spion is voor Al Qaida. Verder weet ik er ook nog niet zoveel van. KIJKEN DUS.

Favourite playlist Spotify: Next level!

Met spotify ontdek ik iedere keer weer nieuwe nummertjes. Mijn favoriete playlist van dit moment? ‘Next level!’ Met misschien hier en daar iets wat foute tracks maar daar houd ik wel van.

Wat was jouw favoriete momentje van afgelopen week?
Laat het me weten!

Liefs,
Jip

 

 

 

There are 2 comments for this article
  1. Notesofhappiness 28 oktober 2016 12:48

    Homeland is zo spannend! Ben nu bezig met seizoen 3 en ik kan echt niet stoppen met kijken

  2. takeachanceinlifestyle 28 oktober 2016 13:34

    Homeland ook gekeken! Ook The Killing (Deens)! Broadchurch is echt een dikke aanrader, super spannend!

Geef een reactie