Friday favourites #14

Wat er bij mij allemaal voor leuks gebeurde deze week lees je in mijn nieuwste friday favourites blog! Iets met afstuderen, een nieuwe outfit én de lekkerste pepernoten…

Favourite moment: Ik mag gaan afstuderen!
img_7761Met trillende handjes en een misselijk gevoel ging ik het lokaal binnen. Ik MOEST een voldoende halen wil ik starten met mijn afstudeertraject. Alleen deze kennistoets stond mij nog in de weg. Het enge van allemaal: het was een computertoets. Dit betekent dat ik direct na het maken van de toets de uitslag kreeg. Toen ik alle vragen had beantwoord moest ik op dat ene knopje drukken, dat ene knopje wat mij vertelde of ik mocht gaan afstuderen. EN JAAAAA! Een voldoende! Met een bonzend hard en een grijns van oor tot oor verliet ik het lokaal. Tijd voor….. zie volgende favourite!;)

Favourite treat: icecream!
img_7789
Tijd voor… deze bak vol heerlijkheid! Hier had ik al heel de week zin in. Natuurlijk wel onder een warme deken met kaarsjes aan en fijn gezelschap #koudbuiten. De ‘blondie brownie core with soft salted caramel’ is goedgekeurd!

Favourite overwinning: Exposure met spinnen.
spinnen.png
Voor mijn studie volg ik een vak waarbij ik leer om cognitieve gedragstherapie toe te passen. Afgelopen week stond de exposure techniek op de planning. Exposure is een techniek waarbij je door het aangaan van je angst deze angst gaat verlagen/overwinnen. Denk aan wandklimmen als je hoogtevrees hebt of het oppakken van spinnen als je last hebt van een spinnenfobie. En hoe leer je het beste om zo’n therapie uit te voeren? Juist ja, door het zelf eerst te ervaren… Aangezien we met vijftien meiden in de werkgroep zitten besloot onze docent dit met spinnen te gaan doen. HELP!

Waarom deze activiteit bij mijn favourites staat? Omdat het me erg verrast heeft! Ik moet bekennen dat ik aan het begin van de les écht de volgende gedachte had: ‘Ja, doei dat ga ik echt niet doen!’. Een uur later zat ik met een spin op mijn hoofd. Ik vond het gaaf om te zien wat je met een bepaalde techniek allemaal kan bereiken. Ben jij bang voor spinnen? Er is dus nog zeker hoop!;)

Favourite outfit: Levi’s met vintage. fullsizerender-66Ik kocht een nieuw T-shirt van Levi’s en combineerde het met mijn favoriete vintage high-waisted jeans en mijn air max. Alleen nog een jasje kiezen en ik ben klaar om de deur uit te gaan!

Favourite pepernoten: Salted caramel van De pepernotenfabriekfullsizerender-67Ik kreeg van De pepernotenfabriek verschillende smaken pepernoten opgestuurd om te proeven. De lekkerste? Dat zijn by far de ‘salted caramel’ nootjes! Met deze snack luid ik mijn weekend in. Bedankt voor de nootjes!

Wat was jouw favoriete momentje van afgelopen week?
Laat het me weten!

Liefs,
Jip

There is 1 comment for this article
  1. Notesofhappiness 12 november 2016 09:30

    Gister heb ik de salted caramel pepernoten geproefd en ze zijn inderdaad echt super lekker! Geniet van je weekend.

Geef een reactie