Friday favourites #15

Mijn week omschrijf ik als volgt: regen, veel studeren en nog meer regen. Maar dat betekent niet dat ik afgelopen dagen geen leuke momentjes heb gehad. Mijn favourites van afgelopen week heb ik weer op een rijtje gezet! Iets met een niet zo chique (maar wel heel gezellig) 21-diner, mijn favoriete broodbeleg én een aantal sfeervolle Pinterestplaatjes..

Favourite night: 21-diner in carnavalspak!
girlsnight
Je wordt 21 jaar en geeft een diner. Ik heb het over het zogenaamde ’21-diner’. Dit diner wordt doorgaans als volgt omschreven: ‘Een groots feest om te vieren dat je officieel volwassen bent. Financieel en wettelijk zijn er geen verantwoordelijken meer. Het belangrijkste is dat je er met chique eten en nette kleren een bijzonder feest van maakt.’ Chique..? OEPS. MISLUKT. Maar dat maakte het niet minder gezellig! Het diner was gepland op de 11e van de 11e én dan komen wij ook nog eens allemaal uit Brabant. Zie de foto voor het resultaat. Drankjes, hapjes en heel veel liefde!

Favourite bankhangavondje: met een warm dekentje, kaarsjes en Netflix!
FullSizeRender (86).jpg
Waarschijnlijk is het wel herkenbaar als ik zeg dat ik soms écht verlang naar een bankhangavondje. In een drukke periode vind ik het soms fijn om gewoon eventjes helemaal niets te doen. Wat naar mijn mening niet mag ontbreken aan zo’n nietsdoen-bankhangavondje? Mijn meest comfy joggingsbroek, mijn warmste en zachtste dekentje, de gezelligheid van flikkerende kaarsjes en… Netflix natuurlijk! Fijne avond lieve mensen, ik ben een avondje offline.

Favourite broodbeleg: pindakaaaas!
fullsizerender-58
Kaas, kipfilet, appelstroop, hagelslag of Nutella.. Ik vind het allemaal lekker voor op de boterham. MAAR het allerlekkerst? Dat vind ik toch echt pindakaas! Regelmatig hap ik dan ook een boterham of crackertje met dit broodbeleg weg. Afgelopen week maakte ik pindakaas zelf. En het verraste me hoe makkelijk dat eigenlijk is!  Mijn receptje van deze zelfgemaakte pindakaas vind je hier! Yumm!

Favourite song:

Dit heeeerlijke nummertje zal waarschijnlijk altijd een van mijn favorieten zijn. Waarom? Ik zou zeggen druk op play en luister maar eens! Spontaan schieten mijn voeten van de vloer, wie gaat er mee een dansje wagen?

Wat waren jouw favoriete momentjes van afgelopen week?
Laat het me weten!

Liefs,
Jip

 

be the first to comment on this article

Geef een reactie