Friday favourites #16

FRIYAY! Een nieuwe week is weer voorbij gevlogen. Een week met leuke maar ook minder leuke favourites…

Favourite workout: ‘Trainen in een (bijna) lege gym.’
img_8260
‘Ik zie in mijn ooghoeken alweer iemand anders gluren. “Onee straks moet ik wéér wachten!” Snel leg ik de gewichtjes terug na de laatste twee herhalingen van de oefening waar ik mee bezig was. Ik snelwandel naar het apparaat vóórdat die jongen met de grote spierballen mij voor is. Hup handdoek er op. Dit apparaat is bezet. Ik loop terug naar het bankje waar ik bezig was om mijn overige spullen te halen.’ 
Sporten terwijl het druk is. Ik houd er totaal niet van. In plaats van ‘lekker’ sporten ben ik dan alleen maar bezig met die drukte. Af en toe vind ik het dan ook echt niet erg (oke als de wekker gaat wel) om wat eerder op te staan. Zodat ik lekker op mijn gemakje in een (bijna) lege sportschool mijn ding kan doen! Let’s go! p.s. Ik doe dit echt niet elke dag hoor #jiphoudtookvanuitslapen

Favourite surprise: ‘Clean protein bar – Body and Fit’
fullsizerender-90
Afgelopen week haalde ik deze reep uit mijn tas. Ik had ‘m sochtends snel in het voorvakje van mijn tas gedaan in het geval ik honger kreeg. En niet geheel verrassend, de reep werd snel uit mijn tas tevoorschijn gehaald. Ik scheurde de verpakking open en tot mijn verbazing kwam er een donkerbruine reep tevoorschijn. Huh?! Ik dacht dat ik alle smaken al uitgeprobeerd had. Ik nam een hap en was verrast, deze smaak is lekker! De ‘Chocolate with white chunks’ voeg ik aan mijn favorieten toe! Altijd leuk als je onverwachts een nieuwe lekkernij ontdekt.

Favourite documentaire: ‘Emma wil leven’

Ik heb de laatste tijd veel over deze documentaire gehoord en misschien heb jij ‘m ook al wel gezien. Het klinkt misschien raar, een documentaire over een meisje dat de strijd van Anorexia verliest in mijn rijtje van favourites.. Maar ik zal het toelichten. Het heeft mijn ogen namelijk (nog meer) doen openen. Ik wist dat Anorexia een hardnekkige ziekte kan zijn. Maar na de confrontatie van de beelden was ik alsnog geschokt. Jeetje, wat heftig.. Ik ben van mening dat het een goede keuze is om deze documentaire uit te zenden. Zodat we even bewust kunnen worden van hoe verschrikkelijk deze ziekte kan zijn. Respect Emma, voor het maken van je eigen documentaire!

Favourite oefeningen voor de biceps en triceps

Mijn favoriete oefeningen voor de armen? Ik schreef hier afgelopen week een blog over die je hier kunt lezen!

Wat was jouw favoriete momentje van afgelopen week?
Vertel het me!

Liefs,
Jip

There is 1 comment for this article
  1. juffrouwlieke 28 november 2016 19:38

    Over Emma heb ik ook nog een lange tijd nagedacht. Fasinerend en erg treurig dat je dit jezelf aan kan doen. Zoveel respect voor Emma en haar nabestaanden voor de documentaire!

Geef een reactie