Friday favourites #17

Ennnnnn het is weer vrijdag! YES! Week nummer 48 is voorbij. Een koude week met leuke favourites al zeg ik het zelf. Iets met een gezellig feestje, eten in bed en een gevulde schoen! 

Favoriete feestje: Dansjes doen op Drift.FullSizeRender (3).jpg
Afgelopen weekend was het zover. Herfstdrift 2016 in Nijmegen. Samen met duizenden anderen deden we dansjes om warm te blijven. Want jeetje wat was het (buiten) koud! En ook heel erg gezellig;)

Favoriete post-party food: kapsalon en broodje knak in bed!
FullSizeRender (1).jpgEn hoe kun je een feestje het beste afsluiten? Juist. Met lekker eten. IN BED. Ja, Jip was even heel gelukkig. Omdat ik mega honger had, vergat ik dit heerlijke moment vast te leggen. Op de foto dus een leeg blikje knakworsten, en het lege bakje van de kapsalon lag al in de prullenbak. En nee ik at dit niet in mijn eentje op;)

Favoriete morning: wakker worden met een gevulde schoen!
FullSizeRender.jpgJa! Ook dit jaar is de sint weer langs geweest. En met niet zomaar iets, maar met gekleurde pepernoten van de Pepernotenfabriek! Dankjewel lief vriendje, uhhhh ik bedoel lieve sinterklaas! Zoek jij nog een leuk cadeautje voor het feest van Sinterklaas? Bij de pepernotenfabriek hebben ze veel verschillende smaken pepernoten! Want behalve een zakje krijgen, vind ik het ook een leuk cadeautje om te geven. #Cadeautipvanjip

Favoriete nieuwe beautyproduct: HEMA nagellak! Perfect voor de feestdagen!
FullSizeRender (2).jpgIk heb er niet heel vaak geduld voor maar af en toe neem ik de tijd om mijn nagels te lakken. Ik houd het meestal bij donkere tinten zoals donkerblauw, donkergrijs of zwart. Deze kleur heb ik aan mijn nagellakassortiment toegevoegd en vind ik perfect voor de feestdagen! De donkerrode kleur is niet heel erg opvallend maar wel chique! De nagellak heb ik gehaald bij de HEMA.

Favoriete training: Legday met mijn sportbuddy!
fullsizerender-95Nu ik nog steeds geen rondjes mag rennen (#stommeblessure) moet ik mijn energie kwijt in het krachthonk. Dat vind ik geen ramp, want een legday met volle energie is ook heerlijk! Samen met mijn sportbuddy heb ik afgelopen week heerlijk kunnen trainen. Welke oefeningen wij altijd op legday doen? Ik schreef er afgelopen week een blog over die je hier kunt lezen!

Toen was de week alweer voorbij. Maar wel met vooruitzicht op weer een nieuwe week. Met weer een nieuw feestje, Sinterklaas die langs komt en andere leuke plannen.

Wat was jouw favoriete momentje van afgelopen week? En heb jij leuke planning voor de week die gaat komen? Vertel het me!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie