Friday favourites #18

Oepsie, mijn week begon weer met dezelfde favourites als die van vorige week! Ik had weer een leuk feestje en eindigde met een vette hap in bed…  Dit keer niet met een broodje knak maar met een overheerlijke pizza met zalm en tonijn OHHHH… #Iloveweekends. Andere favourites van deze week zijn onder andere (te?) blije kindertjes, een behaald doel en lekkere studiemuziek…

Favourite mondaymorning: Blije kindertjes!
foto12
Oke misschien klinkt dit niet als een aangename maandagochtend maar geloof me, ik kreeg er spontaan energie van! Na binnenkomst stonden de surprises al klaar in het midden van de klas (#hetwas5december). Het gevolg? Een klas vol stuiterende kindertjes! Ó zo blij met hun zelfgemaakte knutselwerkjes, gekregen cadeautjes en de rondgestrooide pepernoten van zwarte piet. Blije kinderen dat is iets wat mijn dag écht goed kan maken. Oke, ik was nog een beetje moe van het feestje in het weekend maar ik heb zeker een leuke dag gehad! Pssssst. Die mooie voetbal die vooraan te zien is heb ik in elkaar geflanst. Nee, knutselen is niet helemaal mijn ding. Maar buiten het feit dat ‘ie niet helemaal rond was (oepssie) vond mijn stagekindje hem geweldig!

Favourite workout: 10 pull-ups!!
foto11.jpg
’s Ochtends heb ik het soms ó zo moeilijk maar jeetje wat is dat lekker als je om 9:00 klaar bent met sporten. Een frisse douche, en ik kan er helemaal tegenaan! Waarom deze workout tot mijn favorieten behoort? Omdat ik eindelijk mijn doel heb behaald! Tien hele pull-ups zonder ondersteuning. Aan het begin van 2016 schreef ik een blog over mijn doelen van dit jaar. Het uitvoeren van 10 hele pull-ups zonder ondersteuning was daar eentje van. En ja hoor, het is me dus gelukt! Oke, ik was in mijn eentje en heb het door niemand kunnen vastleggen maar dat hoop ik binnenkort te kunnen doen. Dan heb ik bewijs!;) Ben je benieuwd naar de andere doelen die ik voor dit jaar opstelde? (Help ik heb nog maar 1 maandje!) Je kunt ze hier lezen.

Favourite studymusic: Bakermat

Nee, sorry ik ben niet zo’n persoon die een maand van te voren al kerstmuziek gaat draaien. Ik word daar gewoon helemaal gek van. Omdat ik nu midden in mijn tentamenperiode zit luister ik veel naar muziek waar je niet snel van raakt afgeleid. Ik zet dan vaak een mixtape van Bakermat op. Ik kan me met deze muziek goed concentreren omdat de tonen rustgevend zijn en er niet veel zang in te horen is. Luister jij muziek tijdens het studeren? Zoja, welke nummers luister je dan?

Liefs,
Jip

 

 

There is 1 comment for this article
  1. Notesofhappiness 9 december 2016 16:09

    Surprise op stage is zo leuk! Ik mocht maandag een super leuke surprise in ontvangst nemen. Haha al die kinderen die op de grond doken voor al die pepernoten.

Geef een reactie