Friday favourites #19

img_9059

Nee nee, dit keer geen feestjes meer. Het was uit met de pret. Als je me de laatste dagen op social media gevolgd hebt, dan heb je misschien wel opgemerkt dat ik de hele week met mijn neus in de boeken heb gezeten. Studeren, studeren en nog meer studeren. Ik had dan ook even andere prioriteiten dan sporten, bloggen en foto’s maken. Dit is niet altijd even leuk maar zoals ik afgelopen week onder een foto op Instagram zette: ‘Leuke’ dingen zijn ‘leuk’ omdat niet alles ‘leuk’ is!

Favourite moment: Klaar met tentamens!
Want ja. De week is over! En dat betekent dat ik nu met een smile van oor tot oor deze blogpost aan het typen ben. Eindelijk, het vele studeren is voorbij. Voorlopig dan;) Een heerlijk gevoel is dat. Al stiekem durf ik uit te kijken naar mijn kerstvakantie. Oh, wat heb ik daar zin in! Heb jij net als ik leuke dingen op de planning staan?!

Oja, en voordat ik deze vraag krijg. De tentamens gingen redelijk. Ik kan dat nooit zo goed inschatten. Maar zoals mijn mama altijd zegt: ‘Ik heb in ieder geval mijn best gedaan.’ 😉

Favourite workout: Trainen in een gloednieuwe gym! – Anytime Fitness Nuenen.
pullups
Ken je dat? Die geur dat iets net nieuw is? Heerlijk! Ik voelde me als een kind in een speeltuin. Geen kapotte bankjes of versleten materialen…

In het dorp waar mijn ouders wonen (en waar ik nog wekelijks te vinden ben) is een nieuwe Anytime Fitness geopend. Een sportschool waar je 24/7 terecht kunt. Wat ik een groot voordeel vind.  Virtuele groepslessen, Netflix op de cardio apparaten en genoeg ruimte voor krachttraining. Woon je in de buurt van Nuenen en ben je benieuwd naar deze sportschool? Stuur me dan gerust een berichtje, dan kun je eek keertje een kijkje komen nemen!:)

Hieronder nog wat fotootjes (gemaakt vanuit het krachthonk natuurlijk;) )

anytime2

anytime1

anytime3

Favourite baksel van afgelopen week: een mugcake als ontbijt!
mugcake
Je hoeft geen keukenprinses te zijn om dit lekkere ontbijtje klaar te maken. (Dit ben ik ook zeker niet!) Mix 4 ingrediënten door elkaar en zet dit mengsel 4 minuten lang in de magnetron. Top de mugcake nog met wat fruit, een handje noten of een aantal schepjes kwark en voilà, je kunt je dag starten met een heerlijk ontbijtje! Het gehele recept heb ik al eerder op mijn blog uitgeschreven en kun je hier vinden.

Favourite tv-serie: Flikken maastricht!
flikkenmaastricht
Jaaaaaa eindelijk. Er start weer een nieuw seizoen van Flikken Maastricht! Meer fans?

Heb jij ook een drukke week gehad? En wat was jouw favoriete momentje van afgelopen week? Vertel het me!

Liefs,
Jip

 

 

 

be the first to comment on this article

Geef een reactie