Friday favourites #20

Week 51 alweer, de laatste dagen voor de kerst zijn aangebroken. Dit keer lees je in mijn friday favourites blog iets met zelfgebakken Marokkaanse pannenkoekjes op stage, mijn favoriete katerontbijt én een nieuw paar schoenen!

Favourite lunch: pannenkoeken in bed!
ff1
Mijn laatste les in het jaar 2016 was voorbij! Ik vond dat dat gevierd moest worden. Hoe ik dat deed? Met een uitgebreide lunch die ik op at IN BED! Yummmm. Ik had zin in pannenkoeken en belegde deze met hüttenkäse en honing (aanrader!). Mijn vriend koos voor twee Italiaanse bollen rijkelijk belegd met onder andere gerookte kipfilet, tomaat en hummus.

Favourite feeling: kerstgezelligheid op stage!


Afgelopen donderdag was het tijd voor kerstgezelligheid op school! We startten de dag met een uitgebreid kerstontbijt. De kinderen namen zelfgebakken hapjes mee, waar ik heerlijk van heb mogen proeven. Van Marokkaanse pannenkoekjes tot Indiase Samose en van appelcake tot versierde cupcakes! Erna keken we de leuke kerstfilm: ‘Niko en de vliegende brigade’. Ik moet zeggen dat ik normaal niet zo fan ben van animatiefilms, maar deze film vind ik echt te schattig voor woorden! ’s Avonds op de kerstmarkt kwamen de kinderen met hun ouders knutselwerkjes bekijken en spelletjes doen. Samen met alle leerkrachten sloten we deze gezellige dag af met een (iets te 😉 ) gezellige kerstborrel. Met onder andere Turkse pizza’s, koude biertjes,muziekbingo, en vele dansjes! Kortom, het was een geslaagde dag!

Favourite katerontbijt: een uitsmijter met kaas!
ff2
En… nog meer eten! Zoals ik al zei was de kerstborrel iets te gezellig. Prima als je de dag erna dit als katerontbijt voorgeschoteld krijgt!

Favourite workout: in de vroege morgen!
ff4
Ook schreef ik afgelopen week deze blog waarin ik vertelde waarom ik steeds vaker vroeg in de ochtend uit bed spring voor een workout. ‘Een wachtrij voor apparaten/bankjes, gewichtjes die al weggepakt zijn of geen ruimte in de kleedkamer…Je kan me dus misschien wel gek vinden, maar als jij een uurtje later met de massa mee naar binnenkomt, dan wandel ik al met een grote grijns de deur uit! 😉 ‘ Sporten in de ochtend is een aanrader! En nee, dat hoeft echt niet iedere dag maar doe eens gek en probeer het eens uit!

Favourite new shoes: Dr. Martens!
ff5
JA, NEE, JA, NEE….. OKE TOCH WEL. Deze twijfelkont heeft eindelijk een besluit genomen! Ik heb een paar Dr. Martens (1460, mat zwart) aangeschaft. Oke, het zijn geen goedkope schoenen maar ik weet zeker dat ik ze veel zal gaan dragen. Een goede investering dus. Ik kan niet wachten om ze te gaan combineren met mijn andere kleding. Binnenkort zal daar een blogje van online komen.

Wat was jouw favoriete momentje van afgelopen week?

Liefs,
Jip

 

 

There is 1 comment for this article
  1. Notesofhappiness 24 december 2016 09:58

    Ik had deze week een kerstdiner met de kinderen, en dat was zo leuk! Ze maken zo veel lekkere dingen, haha.

Geef een reactie