Terugblik 2016: ‘ruim 250.000 likes, overwinningen en obstakels…’

bestnineIn deze blog blik ik terug op het jaar 2016. Een jaar waar ik ben gestart met afstuderen,  bijna 140 verschillende blogs schreef, voor de eerste keer een halve marathon rende, helaas ook te maken kreeg met blessures en ruim 250.000 likes kreeg op mijn foto’s op mijn Instagramaccount!

Overwinningen!

Laat ik deze terugblik starten met de overwinningen waar ik zelf het meeste trots op ben. Waar ik heb over heb? De halve marathon! En nee die heb ik niet één, maar zelfs twee keer gerend! Ik heb beide wedstrijden totaal anders ervaren. Zo ben ik de eerste halve marathon héél erg diep gegaan. Hoe dit precies ging, beschreef ik uitgebreid in deze blog: Running diary #8 Wijn, ijs, bitterballen en bananen. Daarentegen ging de tweede halve marathon mij beter af. Logisch, want ik had dit keer wel kunnen trainen. Samen met mijn hardloopmaatje kwamen we dan ook een stuk sneller over de finish! Wil je hier meer over lezen? Een uitgebreid verslag van deze run lees je hier: Running diary #14 ‘Nieuwe PR, kippenvel en de mannetjes met oranje ballonnen…’

Obstakels…

Maar overwinningen worden meestal niet behaald zonder obstakels. En ja, daar heb ik helaas ook mee te maken gehad. Zo heb ik een liesblessure gehad, een scheurtje in mijn peesplaat gehad(?), een rugblessure opgelopen én een blessure aan mijn enkel gehad… Momenteel ben ik nog herstellende van dat scheurtje in de peesplaat. Stapje voor stapje komt een rondje rennen weer in zicht.

Ruim 140 blogs!

Van voedingsdagboekjes tot friday favourites en van een recept van wentelteefjes tot een verhaaltje over eiwitshakes. Ik schreef in 2016 ruim 140 blogs en ik heb nog steeds genoeg ideeën! Ik blijf het leuk vinden om te fotograferen, te schrijven én andere te kunnen inspireren. In 2017 ga ik hier dan ook zeker mee door!

Zo vind ik het leuk om af en toe een voedingsdagboekje bij te houden. De ene keer ben ik meer met voeding bezig dan anders. Ook probeer ik te variëren met mijn eten. Ik vind het zelf altijd leuk om dagboekjes van anderen te bekijken voor inspiratie. Voedingsdagboekjes die ik tot nu toe heb gemaakt kun je hier vinden.

Ook schrijf ik regelmatig een running diary. Hierin beschrijf ik bijvoorbeeld mijn weg naar een bepaalde sportwedstrijd of geef tips hoe ik het hardlopen leuk blijf houden. Deze blogs kun je hier lezen.

Recepten delen op mijn blog heb ik afgelopen jaar ook gedaan! Want heb ik iets lekkers ontdekt? Dan mogen anderen daar natuurlijk ook van genieten! Recepten van afgelopen jaar die ik het lekkerste vind zijn: de zoete aardappelfrietjes, mijn ‘standaard bananenbrood’, de tonijnburgers én de havermoutjes! Ook in 2017 zul je hier regelmatig foto’s van zien.

Andere hoogtepunten…

Het volgen van het Personal Body Plan traject:
Blogs hierover lees je hier.

foto5

– Bloggen voor het Wehkamp magazine!
Blogs hiervan lees je hier
wehkamp6
– Bloggen voor Fitgirlcode! –>  1 T-shirt, 7 stijlen


Tot slot heb ik nog een vraag aan jullie. Want wat vinden jullie eigenlijk leuk om te lezen? Is er een bepaald onderwerp waar je meer/vaker over zou willen lezen of heb je een heel nieuw idee? Laat dat me weten in een reactie of vul onderstaand formuliertje in. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Dan krijg ik een beetje inzicht in wat jullie leuk vinden waar ik weer mee aan de slag kan! Alvast bedankt!:)

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Dat was het dan…. het einde van het jaar 2016 nadert. Binnenkort zal ik een blogje schrijven over mijn nieuwe plannen, waar ik met nieuwe doelen en nieuwe inzichten aan ga beginnen!

Liefs,
Jip

There is 1 comment for this article
  1. Pingback: Friday favourites #21 – Jipsanders.com

Geef een reactie