Friday favourites #21

Dit was alweer de aller aller allerlaatste week van het jaar! Een week vol met kerstgezelligheid. Dagen die zeker bij mijn favo’s horen. In dit overzicht iets met mijn favoriete toetje, een lekker rustmomentje en stapavondjes… Oja, natuurlijk heb ik ook een fijne workout gehad! Lees je mee?

Favo toetje: Brownietaart!
chocotaart.jpg
Kerst is eten, gezelligheid en nog meer eten. Ik heb hier dan ook erg van genoten afgelopen week. Als ik dan écht maar één foodfavourite mag kiezen dan ga ik toch voor dit lekkere toetje. Iets met chocoloda, mascarpone, rood fruit en nog meer chocolade!;) Het recept vind je hier en dus is zeker een aanrader!

Favo rustmomentje: Even lekker lui zijn!
homeland
Na al die gezellige maar drukke dagen vind ik het heerlijk om af en toe op de bank te kunnen neerploffen. Even helemaal niets moeten, lekker lui zijn dus. Een spannende serie, een warm dekentje en fijn gezelschap. LOVE IT!

Favo night: Avondjes stappen!
goodnight.jpg
Afgelopen week heb ik twee avondjes lekker kunnen stappen. En ja, allebei de avonden horen bij mijn favourites. Met tweede kerstdag ging ik met vriendinnen de stad in, wat een soort van traditie is geworden. Donderdagavond had ik een personeelsuitje met allemaal leuke mensen. Hapjes, drankjes en dansjes en mijn avond is compleet! De ochtenden erna horen échter niet zo bij mijn favourites maar goed dat hoort erbij zeggen we dan maar…

Favo run: Eerste rondje hardlopen sinds mijn blessure!
running.jpg
Het moment van de waarheid was afgelopen week aangebroken. Kan ik het wel, of toch nog niet. Van de fysio mag ik weer langzaam beginnen met het opbouwen van het rennen. Want ik wil dolgraag in 2017 weer een halve marathon kunnen lopen. Gelukkig heb ik daar nog genoeg de tijd voor dus doe ik dat op mijn gemak. Ik mocht nog niet heel ver rennen maar hee, een begin is in ieder geval gemaakt. En het belangrijkste: ik heb pijnvrij gerend! In deze blog vertel ik er meer over.

Favo moment: Terugblikken op afgelopen jaar!
bestnine
Afgelopen week schreef ik een blog waarin ik terugblikte op het afgelopen jaar. Met onder andere mijn behaalde overwinningen waar ik trots op ben. Maar ook de obstakels die ik tegen ben gekomen. Ik blik terug op verschillende blogs die ik heb geschreven en vraag waar jullie meer over willen lezen. 2016 WAT WAS JE MOOI. Benieuwd naar deze blog? Je kunt de terugblik hier vinden.

Wat was jouw favoriete momentje van afgelopen week?
Laat het me weten!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie