Best bekeken blogs in 2016!

Ik heb mijn best bekeken blogs van 2016 op een rijtje gezet. Iets met calorieën, sporten, voedingsdagboekjes, eiwitshakes, ontbijtjes en Personal Body Plan!

fullsizerender-68
1. Hoeveel calorieën eet ik op een
dag?
Voor mijn gevoel zijn steeds meer mensen bezig met hun voeding. Dit vind ik op zich een goed teken maar laten we ‘bezig zijn met voeding’ eens wat concreter maken. Want wat houdt dat eigenlijk in? Voor de een is ‘bezig zijn met voeding’ misschien wel meer groenten en fruit eten. Voor de ander is het misschien wel minder snoepen terwijl weer een ander misschien juist bezig is om méér eten binnen te krijgen. In deze blog vertel ik je op welke manier ik ‘bezig ben’ met mijn voeding. 

ontbijtwoensdag
2. Voedingsdagboekjes
Iedere dag is anders en zo ook mijn voedingspatroon. Toch leek het me leuk om voor een aantal dagen een soort voedingsdagboekje bij te houden. Omdat ik het zelf altijd leuk vind om te zien wat anderen allemaal eten. Dus… voor de inspiratie dit keer een klein dagboekje van wat ik afgelopen drie dagen heb gegeten. Ik hoop dat jullie het leuk vinden een kijkje te kunnen nemen in mijn maaltijden.

img_9126
3. Eindoordeel Personal Body Plan
Dat was het dan alweer. Mijn eerste 6-maanden traject bij Personal Body Plan zit er alweer op. Op maandag 4 april begon ik met mijn avontuur. Wat heb ik ervan geleerd? Welke hindernissen ben ik tegengekomen? Zijn mijn verwachtingen uitgekomen? En raad ik het anderen aan? Zoveel vragen.. Ik beantwoord ze allemaal in deze blogpost!

sporten
4. Een kijkje in mijn sporten.
“Vanaf vandaag ga ik er weer tegenaan!” Schreef ik afgelopen zondag vol goede moed onder een foto op Instagram. Na een halve marathon, het herstel hiervan, veel drukte en ziek zijn kan ik niet wachten om weer te gaan knallen. Tijd om weer met dumbbells te gaan gooien en rondjes te gaan rennen. Maar hoe vaak ren ik eigenlijk per week? Hoe ver ren ik dan? Hoe vaak slinger ik dan met die dumbbells..? Welke oefeningen doe ik dan precies? Omdat ik hier veel vragen over kreeg even een nieuwe sport-update: ‘Een kijkje in mijn sporten…’

img_8679
5. Waarom IK gedag zeg tegen eiwitshakes.
Proteïne shakes, koekjes, repen,  muffins, chips, pannenkoeken, muesli, bites, wafers, flakes, crackers, notenmix, yoghurt, rijst, appeltaartmix, mousse, broodmixen, pizza, pasta, brownies en nu ook nuggets…

img_4158
6. Mijn favoriete ontbijtjes op dit moment
Havermoutje hier, bakje kwark daar. Regelmatig zie je op mijn instagramaccount een fotootje van mijn ontbijt langskomen. In deze blog zet ik mijn favoriete ontbijtjes van dit moment op een rijtje.

Dit waren ze dan! Mijn best bekeken blogs van 2016! Ik hoop in 2017 nog over veel dingen te kunnen schrijven. Fijne jaarwisseling alvast! Maak er een leuke avond/nacht van!;)

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie