Friday favourites #22

Deze week is voor mijn gevoel voorbij gevlogen. Het was de eerste week van het jaar en mijn laatste week van de vakantie. Mijn favoriete momentjes van afgelopen dagen heb ik weer op een rijtje gezet. Iets met een feestje om het nieuwe jaar in te luiden, een lief vriendje met een perfecte timing en een perfecte ‘binge-watchserie’!

Favourite moment: 3, 2, 1, HAPPY NEW YEAR!
fullsizerender-5
Waarom dit mijn favoriete momentje van afgelopen week was? Ik was samen met mijn vriendinnen. We blikten terug op alle leuke momenten van het afgelopen jaar onder het genot van een drankje en lekkere hapjes. Kortom, een hele hoop gezelligheid!  Ben je benieuwd naar wat voor hapjes? Lees dan snel verder!;)

Favourite newyearfood: Oliebollen en appelbeignets!
img_9700
Want een nieuwjaarsfeestje zou geen nieuwjaarsfeestje zijn zonder oliebollen en appelbeignets! Mét poedersuiker. En ja ik heb mezelf misselijk gegeten… #hoorterbijtoch?!

Favourite timing: Alle winkels zijn dicht, je hebt geen eten in huis en je vriendje komt thuis met een.  tas vol eten!!
fullsizerender-6
Het was zondagavond, ik had er een brakke treinrit opzitten en totaal geen zin meer om te koken. Ik had ook ontbijt nodig dus naar de winkel moest ik sowieso. Ik stapte met flinke tegenzin op mijn fietsje richting de Appie. En toen ik voor de Appie stond… Dicht. Oja, het is 1 januari. Ik ben nog naar een andere supermarkt in de buurt gefietst maar ook deze was gesloten. Met een nog sipper gezicht plofte ik op de bank. Totdat mijn vriendje thuiskwam… met een tas vol met ETEN! Mijn dag was weer helemaal goed. 🙂

Favourite ‘binge-watchserie’: Gilmore girls!
gilmoregirls.JPG
De laatste weken van 2016 heb ik het erg druk gehad met mijn studie. Ik had dan ook echt even een ‘rustvakantie’ nodig. Een vakantie waarbij ik even helemaal niets hoefde, alleen maar bij te komen van de drukke periode. En hoe kun je dat nu beter doen dan met… juist, NETFLIX! Ik heb met opzet gekozen voor een lekkere Amerikaanse meiden serie, gewoon in bed liggen en kijken. Vooral niet nadenken dus… 😉 Ik kan je vertellen, een goede ‘binge-watchserie’ is het zeker!

Favourite breakfast: zelfgemaakte proteïnepannenkoekjes met hüttenkäse en honing!
pan.JPG
Een stapeltje vers gebakken (nog warme!) pannenkoekjes om de dag mee te starten. Ja, hier kan ik van genieten. Het recept van deze pannenkoekjes vind je hier. En een toppings-tip van Jip! Beleg de pannenkoekjes met hüttenkäse en honing. Lekker!

Wat was jouw favoriete momentje van afgelopen week?

Liefs,
Jip

 

be the first to comment on this article

Geef een reactie